Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η προσωπική χάρη που ζήτησε από τους δημότες για τα Χριστούγεννα ο Δήμαρχος Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 08:25 Η προσωπική χάρη που ζήτησε από τους δημότες για τα Χριστούγεννα ο Δήμαρχος Λαμιέων

Ο στολισμός της πόλης ξεκίνησε και ο πήχης φέτος έχει μπει ακόμη πιο ψηλά!

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος βρέθηκε κοντά στα συνεργεία με τους υπαλλήλους του Δήμου που στολίζουν την πόλη και έκανε μια ανάρτηση για τον στολισμό στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις γιορτές, τονίζοντας ότι «Αυτή είναι η δική μας φετινή χριστουγεννιάτικη πρόκληση...».

Μάλιστα μέσα από την ανάρτησή του ο Δήμαρχος Λαμιέων έκανε μια έκκληση, ζητώντας μια προσωπική χάρη από τους δημότες...«Αν κάπου, σε κάποιον δρόμο, σε κάποια πλατεία ή σε κάποια συνοικία συναντήσετε έναν υπάλληλο του δήμου να κρεμάει κάποιο στολίδι, χαρίστε του ένα χαμόγελο… Θα είναι το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρε ποτέ...», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης του Δημάρχου:

Σήμερα, θα μου επιτρέψετε να ξεφύγω για λίγο από την αυτοδιοικητική καθημερινότητα.
Σήμερα, θα μιλήσουμε για «φως», και μια πόλη που βάζει σιγά-σιγά τα γιορτινά της, για όλους μας που περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να αλλάξει η διάθεση μας προς το καλύτερο !
-
Δε θα μιλήσω όμως σήμερα, για το πόσο ωραία γίνεται η Χριστουγεννιάτικη Λαμία μας… Οι εικόνες άλλωστε μιλούν και θα μιλήσουν από μόνες τους.
Θα μιλήσω για το ατελείωτο ΜΕΡΑΚΙ των υπαλλήλων του δήμου μας, που ακόμη και η λέξη «υπάλληλος» δεν συνάδει στη δημοτική μας οικογένεια.
-
Αν τους ευχαριστήσω απλά… θα είμαι πραγματικά «πολύ λίγος» μπροστά στην μέγιστη προσπάθεια που καταβάλλουν.
-
Όταν ξεπερνάς τα ωράρια, όταν κοπιάζεις για το καλύτερο αποτέλεσμα και όχι τις τυπικές διαδικασίες, όταν κάνεις τον δήμο σπίτι σου, όταν -προπάντων- κόβεις ώρες από την οικογένεια και τους φίλους σου για να «ομορφύνεις» την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης σου… παύεις να είσαι ένας απλός υπάλληλος.
-
Γι’ αυτό μια θερμή έκκληση… Μια προσωπική χάρη προς όλους σας… Αν κάπου, σε κάποιον δρόμο, σε κάποια πλατεία ή σε κάποια συνοικία συναντήσετε έναν υπάλληλο του δήμου να κρεμάει κάποιο στολίδι, χαρίστε του ένα χαμόγελο… Θα είναι το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρε ποτέ !
-
Πέρυσι πράγματι βάλαμε τον πήχη ψηλά με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης μας.
-
Γράφτηκαν πολλά άρθρα και αφιερώματα τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικής εμβέλειας μέσα για μια επαρχιακή πόλη που κατάφερε να ξεχωρίσει, που κατάφερε να εντυπωσιάσει.
Φέτος ας βάλουμε τον πήχη ακόμη ψηλότερα και ας κάνουμε την διαφορά, βάζοντας στόχους, που μοιάζουν ανυπέρβλητοι.
-
Αυτή είναι η δική μας φετινή χριστουγεννιάτικη πρόκληση !
Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΣ… ανεξαιρέτως έχουμε ΑΝΑΓΚΗ να αλλάξουμε διάθεση, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Και ΟΛΟΙ μας έχουμε ο καθένας τον δικό του λόγο να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα περισσότερο φέτος παρά ποτέ.
-
Περάσαμε και περνάμε τόσα πολλά… Δύσκολες καταστάσεις… Αλλά το σημαντικό είναι ότι τις περνάμε ΜΑΖΙ !