Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «House of Gucci»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 09:03 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «House of Gucci»!

«Ο Οίκος Gucci», «Λούγκερ» και «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» οι ταινίες της εβδομάδας 25 Νοεμβρίου-1 Δεκέμβρη, στο Cinepolis Γαλαξίας.

Η νέα εβδομάδα ξεκινά απόψε με το πολυδιαφημισμένο βιογραφικό δράμα «Ο Οίκος Gucci», διαθέτοντας ένα πολυπρόσωπο καστ αστέρων και στη σκηνοθεσία τον Ρίντλεϊ Σκοτ, το animation της Disney «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» και το «Λούγκερ» του Κώστα Χαραλάμπους, με τους Τάσο Νούσια και Στεφανία Γουλιώτη

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «House of Gucci», «Λούγκερ» και «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη (25/11).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι του Σαββάτου (27/11) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Ο Οίκος Gucci»

Περίληψη
Η ταινία Ο Οίκος Gucci είναι εμπνευσμένη από την συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.
 
Σκηνοθεσία: Ρίντλει Σκοτ
Ηθοποιοί: Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον, Σάλμα Χάγιεκ, Αλ Πατσίνο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Λούγκερ»

Περίληψη

Ορεινή Κρήτη, 1958. Η οικογένεια Αγγελιδάκη, μια συνηθισμένη φτωχή εργατική οικογένεια της εποχής, προσπαθεί να ανέλθει κοινωνικά. Η ενασχόλησή της με το εμπόριο πετρελαίου θα αποτελέσει το εφαλτήριό της για την απόκτηση τεράστιου πλούτου και υπέρμετρης κοινωνικής ανόδου. Ο απότομος πλουτισμός όμως θα επηρεάσει καταλυτικά τα μέλη της οικογένειας.
Ακολουθώντας την οικογένεια Αγγελιδάκη σε βάθος 25 χρόνων, θα ξετυλιχθεί ένα κουβάρι περίπλοκων σχέσεων και λεπτών ισορροπιών, με τη σταδιακή αποξένωσή τους να τους στιγματίζει βαθιά.
Πώς αλήθεια επηρεάζει ο πλούτος τους ανθρώπους; Μπορούν όλα να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη;

Σκηνοθεσία: Κώστας Χαραλάμπους
Ηθοποιοί: Τάσος Νούσιας, Στεφανία Γουλιώτη, Γιωργής Τσουρής, Ερρίκος Λίτσης, Νίκος Χίλιος, Έφη Γούση, Μάνος Ιωάννου, Κυριακή Γάσπαρη, Δημήτρης Μακαλιάς, Ισίδωρος Σταμούλης, Χρήστος Ευθυμίου, Γιολάντα Μπαλαούρα, Κορίνα Αλεξανδρίδου, Αλέξανδρος Τρανουλίδης, Σοφία Μανωλάκου, Νίκη Λάμη, Μαρία Οικονόμου, Γιώργος Ζώης, Κυριακή Στούρου, Γιώργος Γαρνάβος

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός»

Περίληψη

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Μπους, Μπάιρον Χάουαρντ, Σαρίζ Κάστρο Σμιθ
Ηθοποιοί (φωνές): Βίνα Παπαδοπούλου, Αποστόλης Ψυχράμης, Έλενα Δελακούρα, Θάνος Λέκκας, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Νίνα Μαζάνη

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Ο Οίκος Gucci» στις 6:30 και 10:00 στην  Αίθουσα 1
  • «Λούγκερ» στις 20:30 στην  Αίθουσα 2
  • «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» στις 7:00 στην Αίθουσα 2 (μεταγλωτισμένο στα ελληνικά)

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
 

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Διαβάστε λεπτομέρειες: