Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Γέμισαν με λάδια κεντρικοί δρόμοι (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 08:44 Λαμία: Γέμισαν με λάδια κεντρικοί δρόμοι (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Έσπασε «κάρτερ» απορριμματοφόρου - Πτώση δύο δικύκλων…

Γέμισε λάδια το κέντρο της Λαμίας νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (25/11), όταν έσπασε το «κάρτερ» από απορριμματοφόρο του Δήμου.

Η ζημιά ξεκίνησε στο ύψος του ΟΤΕ στην πλατεία Ελευθερίας και μέχρι να ακινητοποιηθεί το μεγάλο όχημα στην άνω πλευρά της πλατείας Πάρκου, οι ενδιάμεσοι δρόμοι είχαν γεμίσει από το επικίνδυνο υγρό!

Η αντίδραση των σταθμών της Αστυνομίας ήταν άμεση για να κλείσουν οι δρόμοι που οδηγούσαν στα επικίνδυνα και ολισθηρά σημεία, ωστόσο δύο μηχανάκια που ήταν ήδη εντός του αποκλεισμένου κομματιού, κατά το ξεκίνημά τους ξαφνικά βρέθηκαν στο οδόστρωμα!

Στη μία περίπτωση δύο νεαρά παιδιά χτύπησαν ελαφρά στο κράσπεδο. Μάλιστα ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Κώστας Μουστάκας που βρέθηκε άμεσα στο σημείο με τα συνεργεία του Δήμου, επέμεινε να πάνε για προληπτικό έλεγχο στο Νοσοκομείο, όπως και έγινε, ενώ ανέλαβε μέσω των υπηρεσιών του να τακτοποιηθούν τα τυπικά προκειμένου να αποζημιωθούν οι υλικές ζημιές.

Δείτε βίντεο:

Αναφορικά με το κυκλοφοριακό, συνεργείο του Δήμου άρχισε να καλύπτει τους δρόμους με τσιμέντο, ενώ για αρκετή ώρα ένα μεγάλο κομμάτι του κέντρου της πόλης έμεινε αποκλεισμένο για οχήματα.