Λαμία: Τι ετοιμάζουν τελικά στην πλατεία Πάρκου; - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 10:28 Λαμία: Τι ετοιμάζουν τελικά στην πλατεία Πάρκου; - ΒΙΝΤΕΟ

Βροχή πέφτουν οι ερωτήσεις, ακόμη και τα στοιχήματα πέφτουν για το τι ετοιμάζει ο Δήμος για τις γιορτές στην πλατεία Πάρκου.

Κάποιοι λένε ότι θα γίνει παγοδρόμιο, άλλοι μιλάνε για μια μεγάλη φάτνη και άλλοι για εξέδρα που θα φιλοξενήσει κάποιον καλλιτέχνη.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι φέτος τα Χριστουγεννα η πλατεία Πάρκου θα είναι πιο όμορφη από ποτέ, όπως και όλες οι κεντρικές πλατείες, με διαφορετικό στολισμό φυσικά η καθεμιά.

Στην εξέδρα που έχει στηθεί στην πλατεία Πάρκου θα τοποθετηθεί πάνω το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ από κάτω και παράλληλα στο πολύχρωμο συντριβάνι θα κατασκευαστεί ένα τούνελ, μέσα από το οποίο θα περνούν μικρά και μεγάλα "παιδιά".

Δείτε βίντεο από την κατασκευή που ξεκίνησε στην πλατεία Πάρκου.

Επίσης επειδή πολλοί ρωτούν αν φέτος στις γιορτές θα έχουμε παγοδρόμιο, οι πληροφορίες λένε ότι θα έχουμε και αυτό θα στηθεί στον περιβάλλοντα χώρο της ΠΕΛ που ειναι τα πάρκινγκ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Δήμου Λαμιέων ο στολισμός της πόλης θα είναι έτοιμος μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου και η Λαμία μας θα φωταγωγηθεί υπέροχα, εκπέμποντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας που πραγματικά φέτος το έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος βρέθηκε κοντά στα συνεργεία με τους υπαλλήλους του Δήμου που στολίζουν την πόλη και έκανε μια ανάρτηση για τον στολισμό στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις γιορτές, τονίζοντας ότι «Αυτή είναι η δική μας φετινή χριστουγεννιάτικη πρόκληση...».

Μάλιστα μέσα από την ανάρτησή του ο Δήμαρχος Λαμιέων έκανε μια έκκληση, ζητώντας μια προσωπική χάρη από τους δημότες...«Αν κάπου, σε κάποιον δρόμο, σε κάποια πλατεία ή σε κάποια συνοικία συναντήσετε έναν υπάλληλο του δήμου να κρεμάει κάποιο στολίδι, χαρίστε του ένα χαμόγελο… Θα είναι το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρε ποτέ...», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θύμιος Καραΐσκος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση