Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Συγκινεί άρθρο μαθήτριας για την κακοποίηση των ζώων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 08:20 Λαμία: Συγκινεί άρθρο μαθήτριας για την κακοποίηση των ζώων (φώτο αρχείου)

Διαβάστε το άρθρο που έστειλε στο LamiaReport μαθήτρια της  Γ΄ Γυμνασίου για την κακοποίηση των ζώων.

Η κακοποίηση των ζώων είναι ένα φαινόμενο που συναντάμε αρκετά στις μέρες μας και σε κάθε κοινωνία. Οι άνθρωποι που κακοποιούν τα ζώα είναι σχετικά "άρρωστοι" , καθώς άμα κάποιος τολμήσει να κακοποιήσει ένα ζώο αργά ή γρήγορα θα βρεθεί στη θέση να κάνει το ίδιο και σε κάποιο άνθρωπο. Όμως παίρνεις χαρά όταν σκοτώνεις κάποιον;

Πως μπορεί κάποιος να χαίρεται βλέποντας ένα ζώο ή έναν άνθρωπο να αργοπεθαίνει;

Αυτό που γεμίζει τον οργανισμό τους είναι η περηφάνεια διότι κακοποίησαν ένα ζώο και ένιωσαν ηγέτες. Γιατί όμως όλα αυτά; Γιατί είναι μαγκιά να σκοτώνεις ένα ζώο; Όποια δικαιολογία να διαλέξει κάποιος να πει, δεν έχει δικαίωμα να στερήσει από ένα ζώο την ευκαιρία να ζήσει.

Η κακοποίηση των ζώων πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

Ακόμα κι αν κάποιος απεχθάνεται τα ζώα, να θυμάται ότι αυτά μας προσφέρουν ζεστασιά, συμπόνια και χαρά. Γιατί να υπάρχει τόσο μίσος απέναντι σε αυτά τα πλάσματα, που το μόνο που μας προσφέρουν είναι μόνο αγάπη; Μακάρι να μπορούσαν να μιλήσουν, να φωνάξουν για βοήθεια.

Γι' αυτό είμαι εγώ εδώ, για να μιλήσω εκ μέρους των ζώων, γιατί και αυτά αξίζουν μια καλύτερη ζωή!

Όλοι έχουμε το συναίσθημα της αγάπης μέσα μας, ήρθε η ώρα να το βγάλουμε στην επιφάνεια και να σταματήσουμε κάθε είδους κακοποίησης των ζώων.

Προστατεύουμε τα ζώα
και λέμε ΟΧΙ στην κακοποίησή τους!

26/11/2021
Μαθήτρια Γ΄ Γυμνασίου