Ερώτηση Σαρακιώτη για τη μη λειτουργία της ΜΕΘ «Νιάρχος» στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 15:55 Ερώτηση Σαρακιώτη για τη μη λειτουργία της ΜΕΘ «Νιάρχος» στο Νοσοκομείο Λαμίας

«Δέκα μήνες μετά εφτά πολύτιμες κλίνες παραμένουν μη λειτουργικές», λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ…

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας για τις «Αδρανείς και μη λειτουργικές κλίνες Μ.Ε.Θ. στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας», κατέθεσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης.

Καταγράφοντας την αγωνία τη δική του και των πολιτών, ο κ. Σαρακιώτης ζητεί να μάθει γιατί από το Φεβρουάριο του 2021 όταν και ανακοινώθηκε ότι είναι προς λειτουργία, αυτό δεν έχει συμβεί, αλλά και πότε σκοπεύουν να το κάνουν, ρίχνοντας ευθύνες και για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας.

Ιδιαίτερα το τελευταίο κομμάτι της διαχείρισης, όπως επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρό αντίκτυπο στη Φθιώτιδα, ενώ κατηγορεί την Κυβέρνηση «για εκπομπή σήματος γενικευμένης χαλάρωσης, για την ασθενική εμπλοκή της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και των δομών του κοινωνικού κράτους που δύναται να δράσουν στην κοινότητα και στην κατεύθυνση της προσπάθειας άμβλυνσης των ενδοιασμών όσων παραμένουν ανεμβολίαστοι, καθώς και για τη μη ουσιαστική ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. με το αναγκαίο υγειονομικό προσωπικό».  

Στην ερώτησή του ο κ. Σαρακιώτης αναφέρεται και στο δελτίο τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας που είχε μεταφέρει τον περασμένο Σεπτέμβρη στη Βουλή και κατέγραφε την αναγκαιότητα προετοιμασίας απέναντι σε ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας, αλλά και σε προηγούμενη ερώτησή - πρόταση δική του για την επιχειρησιακή ενίσχυση του Νοσοκομείου Λαμίας.

Πατήστε ΕΔΩ για το πλήρες κείμενο της ερώτησης Σαρακιώτη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση