Λιμενικό Ταμείο: Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έργα για τα λιμάνια της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 12:47 Λιμενικό Ταμείο: Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έργα για τα λιμάνια της Φθιώτιδας

Την ένταξη δύο ακόμη έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ανακοίνωσε το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας.

Πρόκειται για τα έργα «Καθαρισμός πυθμένα αλιευτικού καταφυγίου Αγίου Κωνσταντίνου και αλιευτικού καταφυγίου Λιβανατών», συνολικού προϋπολογισμού 85.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 80.000 € εντάχθηκαν στο ΠΔΕ και «Αντικατάσταση δέστρας πρόσδεσης σκαφών και προσθήκη νέας στο Λιμένα Στυλίδας», προϋπολογισμού 14.000 ευρώ.

Η αναγκαιότητα του πρώτου έργου είχε αναδειχθεί μέσα από τη συνεργασία του Λιμενικού Ταμείου με το Δήμο Λοκρών και το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Αγ. Κων/νου, ενώ το δεύτερο έργο προστίθεται στις παρεμβάσεις αναβάθμισης των υποδομών του Λιμένα, προκειμένου να αυξηθεί η ασφάλεια πλόων και προσέγγισης πλοίων.

Και τα δύο έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο προσεχές έτος.

«Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας αποδεικνύει έμπρακτα πως η καθημερινή, σοβαρή προσέγγιση των ζητημάτων και η συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς, αποδίδει και δικαιώνει τις πρωτοβουλίες μας», αναφέρει ο Πρόεδρος του ΛΤ Φθιώτιδας Ευάγγελος Μπλούνας και προσθέτει:

«Η Λιμενική Επιτροπή εξακολουθεί να εργάζεται για τη διαρκή αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών της περιοχής αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείο Φθιώτιδας, βρισκόμενη σε στενή συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση