Χωρίς νερό και ρεύμα η Άγναντη - Σε απόγνωση οι κάτοικοι του χωριού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 08:12 Χωρίς νερό και ρεύμα η Άγναντη - Σε απόγνωση οι κάτοικοι του χωριού

Παράπονα προς το ΔΕΔΔΗΕ για ένα πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί πολύ καιρό…

Χωρίς ρεύμα και κατ’ επέκταση χωρίς νερό, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ορεινής Άγναντης της ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Ο πρόεδρος του χωριού Γιάννης Παπασταμάτης, περιγράφει μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση καθώς εξαιτίας της πτώσης τάσης, δε δουλεύει η γεώτρηση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υδροδοτηθεί το χωριό!

«Αυτή η κατάσταση έχει σχεδόν ένα μήνα. Πριν από λίγο καιρό εξαιτίας της χαμηλής τάσης είχε καεί το ένα μοτέρ το οποίο και αντικαταστήσαμε με το Δήμο, ωστόσο τα μηχανήματα δεν μπορούν να δουλέψουν όταν δεν φτάνει το ρεύμα και το χωριό μένει χωρίς νερό», καταγγέλλει στο LamiaReportο κ. Παπασταμάτης, ο οποίος κατ’ επανάληψη έχει μιλήσει με το διαχειριστή δικτύου που διαβεβαιώνει ότι το πρόβλημα θα λυθεί.

«Οι γιαγιάδες του χωριού ξαναθυμήθηκαν τα νιάτα τους καθώς πρέπει να πάνε στην πηγή για να πάρουν νερό με τις στάμνες ή τους κουβάδες. Το θεωρώ απαράδεκτο εν έτει 2021 σε μια περιοχή μια ανάσα από το σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, ένα ολόκληρο χωριό να μην έχει νερό και ρεύμα», καταλήγει ο Πρόεδρος της Άγναντης που θεωρεί ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται πως θα καταφέρουν να επιβιώσουν άνθρωποι ηλικιωμένοι μέσα στο χειμώνα…

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση