Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι απαντά ο Εμπορικός Σύλλογος Μακρακώμης για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 10:12 Τι απαντά ο Εμπορικός Σύλλογος Μακρακώμης για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών

Πάνω από το 88% των επαγγελματιών είναι εμβολιασμένοι…

Διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσιάστηκε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του star channel, παρουσιάζει σε δελτίο τύπου ο Εμπορικός Σύλλογος Μακρακώμης σχετικά με τα ποσοστά εμβολιασμών στην περιοχή τους.

Οι επαγγελματίες εστιάζουν στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν κάνει το εμβόλιο και η εικόνα που παρουσιάστηκε στο ρεπορτάζ πιθανότατα να αφορά το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμών στα γύρω χωριά, όπου οι κάτοικοι έχουν αδυναμία μετακίνησης για να εμβολιαστούν.

Διαβάστε παρακάτω τι υποστηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Μακρακώμης:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Μακρακώμης διαψεύδει το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε μέσα από τηλεοπτικό κανάλι της Αθήνας στις 29.11.2021 σχετικά με την χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη κορονοϊού στη πόλη μας.

 Με το παρόν Δελτίο Τύπου ο Σύλλογός μας θεωρεί υποχρέωση του να ενημερώσει και να διαβεβαιώσει τους καταναλωτές – δημότες, ότι η πόλη μας είναι απολύτως ασφαλής με δεδομένο ότι το ποσοστό εμβολιασμού κατά του κορονοϊού όσον αφορά τους επαγγελματίες και του εργαζόμενους, απ΄ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπερβαίνει το 88 % και ότι τηρούνται αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας. Ενδεχομένως σε κάποια απομακρυσμένα χωριά πέριξ της πόλης της Μακρακώμης, το ποσοστό εμβολιασμού να είναι αρκετά χαμηλό, πλην όμως αυτό οφείλεται κυρίως στην αδυναμία μετακίνησης κάποιων ηλικιωμένων.

Με την ευκαιρία του παρόντος ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ καλούμε τους ανεμβολίαστους συμπολίτες να εμβολιαστούν και όλοι να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα ατομικής και κοινωνικής προστασίας χωρίς χαλάρωση, χωρίς απαξίωση και έχοντας πάντα στην κορυφή της σκέψης μας ότι μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Θυμηθείτε ότι το εμβόλιο, η χρήση μάσκας και η αποφυγή του συνωστισμού είναι τα μόνα όπλα που έχουμε εναντίον της πανδημίας του κορονοϊού

Θυμηθείτε και το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα για το star channel από την Μακρακώμη: