Θέματα του Δήμου Λοκρών συζήτησαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας με τον Στέλιο Πέτσα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 23:10 Θέματα του Δήμου Λοκρών συζήτησαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας με τον Στέλιο Πέτσα

Τον Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα επισκέφτηκε για μία ακόμη φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, θέτοντας ζητήματα της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοικήσεως, που βρίσκονται υπό την εκκλησιαστική του δικαιοδοσία.

Μετά τις προηγηθείσες επιτυχείς παρεμβάσεις του στο Υπουργείο Εσωτερικών για θέματα του Δήμου Στυλίδος (χρηματοδότηση σωστικών μέτρων Ταξιαρχών Νεράιδος) και του Δήμου Μακρακώμης (μοναστηριακή οδοποιία), αυτήν την φορά ο Σεβασμιώτατος έθεσε στον κ. Υπουργό δύο θέματα του Δήμου Λοκρών σχετικά με την αποπεράτωση και διαμόρφωση δημοτικού κτιρίου στην Αταλάντη σε γραφεία τεχνικής υπηρεσίας και πολεοδομίας, καθώς και την προμήθεια κουφωμάτων σχολικού κτιρίου 2ου Δημοτικού Σχολείου Αταλάντης, το οποίο μάλιστα αύριο θα επισκεφτεί ο κ. Συμεών.

Η ανταπόκριση του Υπουργού κ. Πέτσα υπήρξε άμεση και αποτελεσματική, αναγνωρίζοντας μάλιστα και την άριστη και αρμονική συνεργασία του Δήμου Λοκρών με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, και γι’ αυτό δεσμεύθηκε και για την άμεση ικανοποίηση των ευλόγων και δικαίων συγκεκριμένων αιτημάτων του Δήμου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση