Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας συμμετείχε στην "8η Αthens International Tourism & Culture Expo 2021" (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 07:52 Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας συμμετείχε στην "8η Αthens International Tourism & Culture Expo 2021" (ΦΩΤΟ)

Την παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής του, είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει στην "8η Αthens International Tourism & Culture Expo 2021" που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 25 έως και τις 27 Νοεμβρίου 2021, ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας, συμμετέχοντας μέσω του περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Όπως σημειώνει σε δελτίο τύπου, ήταν ένα τριήμερο γεμάτο Β2Β συναντήσεις με τουριστικά πρακτορεία και πολίτες και άλλων εκπροσώπων του Τουρισμού, της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις. Επίσης ακούστηκαν σημαντικές προτάσεις και δράσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν για τον Τουρισμό, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γεώργιο Διδασκάλου, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γεώργιο Πατούλη και φυσικά τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

«Αγαπάμε τον τόπο μας! Προβάλουμε τις ομορφιές του Δήμου μας! Οργανώνουμε με μικρά και σταθερά βήματα την τουριστική μας ανάπτυξη

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση