Συνεργασία Περιφέρειας - Εκπαίδευσης για την ενίσχυση των ειδικών σχολείων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 14:56 Συνεργασία Περιφέρειας - Εκπαίδευσης για την ενίσχυση των ειδικών σχολείων

Προετοιμασία για την κάλυψη έκτακτων αναγκών της ειδικής εκπαίδευσης…

Συνάντηση με την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Ελένη Μπενιάτα και τον Σύμβουλο Ειδικής Εκπαίδευσης, Ευθύμιο Γκούμα είχε στη Λαμία ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Στερεάς Ελλάδας Γιάννης Περγαντάς, προκειμένου να οργανώσουν το σχέδιο δράσης τους, γύρω από τις νέες ενισχύσεις των Ειδικών Σχολείων της Περιφέρειας.

Όπως σημειώνεται, η συνάντηση αποτελεί συνέχεια της διαβούλευσης και της προετοιμασίας για την κάλυψη έκτακτων αναγκών της ειδικής εκπαίδευσης.

«Ξεκινάμε ένα νέο κύκλο συνεργασίας με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, σε συνέχεια της διαχρονικής υποστήριξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε όλες τις δομές της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα της ειδικής αγωγής», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Περγαντάς, σημειώνοντας ότι το επόμενο διάστημα οι συγκεκριμένες δράσεις θα εξειδικευτούν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση