Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Εντυπωσιακή η Χριστουγεννιάτικη πλατεία Πάρκου!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 08:16 Λαμία: Εντυπωσιακή η Χριστουγεννιάτικη πλατεία Πάρκου!

Η πόλη αρχίζει να αποκτά φως και λάμψη εν όψει των Χριστουγέννων - Δείτε τις πρώτες εικόνες.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες και σκοτεινές ημέρες που διανύουμε μία νότα λάμψης έρχεται να μας γεμίσει με αισιοδοξία και χαμόγελα!

Οι άνθρωποι του Δήμου Λαμιέων τα τελευταία 24ωρα δουλεύουν νυχθημερόν για να στολίσουν την πόλη, η οποία σταδιακά άρχισε να φωτίζεται από γωνιά σε γωνιά...Πλατείες, δρόμοι, στενάκια και γειτονιές ολόκληρες θα λουστούν από το λαμπερό μήνυμα των Χριστουγέννων.

Ο Δήμος Λαμιέων έχει βάλει και φέτος τον πήχη πολύ ψηλά, ώστε να μας γεμίσει αισιοδοξία, χαρά και ελπίδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συνεργεία του Δήμου δουλεύουν πυρετωδώς για να ολοκληρωθεί ο στολισμός της πόλης μέχρι αύριο το βράδυ.

Αν κρίνουμε πάντως από τις πρώτες εικόνες που αντικρίσαμε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Πάρκου, ο στολισμός θα είναι πραγματικά εντυπωσιακός.

Παράλληλα στο χρωματιστό σιντριβάνι κατασκευάστηκε ένα πανέμορφο τούνελ που είναι πλημμυρισμένο από λαμπιόνια και καταλήγει σε μια άλλη εντυπωσιακή κατασκευή που ολοκληρώνει το γιορτινό σκηνικό της πλατείας. Μπλε και λευκές αποχρώσεις, πρωτότυπες εικόνες για την πόλη μας.

Οι πολίτες το βράδυ του Σαββάτου έδειχναν ενθουσιασμένοι και όλοι με ένα κινητό στο χέρι έβγαζαν φωτογραφίες για να τις ανεβάσουν στα social media.

Και ο φετινός στολισμός έχει την υπογραφή της γνωστής σχεδιάστριας φωτισμού Στέλλας Κάλτσου, που φώτισε εκπληκτικά και τις Θερμοπύλες.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την πλατεία Πάρκου και την πλατεία Διάκου.

Δείτε και φωτογραφίες από τον φετινό στολισμό της πόλης που ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες.