Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Λαμία απόψε γεμίζει φως και Χριστουγεννιάτικη Μαγεία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 14:50 H Λαμία απόψε γεμίζει φως και Χριστουγεννιάτικη Μαγεία!

Ο Δήμος Λαμιέων ανάβει απόψε το στολισμό της πόλης και μας καλεί να βγούμε να τον χαρούμε μαζί με τις οικογένειές μας.

Όπως είχε ανακοινωθεί και από τις προηγούμενες ημέρες, λόγω της πανδημίας, δεν θα υπάρξει καποια εκδήλωση με καλλιτέχνες για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και του στολισμού της πόλης.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Λαμιέων:

«Μερικές ημέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και μερικές ώρες από τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας και του εορταστικού στολισμού της πόλης.

Η Λαμία από σήμερα το απόγευμα βάζει τα γιορτινά της και γίνεται η πόλη των Χριστουγέννων για ακόμα μία χρονιά!

Όσο κι αν η πανδημία συνεχίζει να μας δημιουργεί προβλήματα, δυσκολίες και να μας γεμίζει φόβο και ανασφάλεια, ο Δήμος μας, ανάβει τα φώτα της χαράς, ανάβει τα φώτα της ελπίδας και βάζει τους δημότες μας σε ρυθμό Χριστουγέννων, σε ρυθμό αγάπης και ανθρωπιάς.

Οι δρόμοι, οι πλατείες και τα στενά της πόλης από σήμερα  αποκτούν Χριστουγεννιάτικη λάμψη! Ας  χαρούμε την πόλη μας  μαζί με τα παιδιά μας, μένοντας ασφαλείς, συνεχίζοντας να προσέχουμε και να τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Ας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ας κάνουμε δώρο στον εαυτό μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε την ασφάλεια και την υπεύθυνη στάση μας απέναντι στη ζωή.

Αγάπη στις καρδιές μας !
Καλά και χαρούμενα Χριστούγεννα !!!»