Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά και μπετονιέρα - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 07:57 Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά και μπετονιέρα - Δείτε εικόνες

Το βαρύ όχημα παρέσυρε το μηχανάκι με τον άτυχο ντελιβερά, ο οποίος από καθαρή τύχη γλίτωσε τα χειρότερα.

Το τροχαιο εγινε λίγο μετά τη 1:00΄ το μεσημέρι,στον κυκλικό κόμβο, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς, στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η μπετονιέρα και το μηχανάκι είχαν την ίδια κατεύθυνση από Λαμία προς Παγκράτι και σταμάτησαν εισερχόμενοι στον κυκλικό κόμβο αφού είχαν STOP.

Όταν ξεκίνησαν ο οδηγός της μπετονιέρας δεν είδε το μηχανάκι που ήταν μπροστά του και ξεκινώντας το παρέσυρε. Ευτυχώς από τις κόρνες και τις φωνές άλλων οδηγών σταμάτησε μετά από λίγα μέτρα, διαφορετικά τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα.

Ο νεαρός ντελιβεράς, που φορούσε κράνος, απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο πόδι και εμφανώς σοκαρισμένος, για να διακομιστεί λίγο αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα η Τροχαία και η Δημοτική αστυνομία για βοηθήσουν, αφού υπήρξε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, για αρκετή ώρα.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, που παραλίγο να κοστίσει πολύ ακριβά στον άτυχο ντελιβερά.