Οι 3 σημαντικότεροι λόγοι για να εξοπλίσετε τον χώρο σας με συναγερμό ασφαλείας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 14:25 Οι 3 σημαντικότεροι λόγοι για να εξοπλίσετε τον χώρο σας με συναγερμό ασφαλείας

Ο συναγερμός αποτελεί έναν από τους πιο οικονομικούς και σίγουρους τρόπους για να αποτραπεί μία διάρρηξη. Αρκετοί θεωρούν, πως ένα σύστημα ασφαλείας είναι περιττό, μέχρι την ώρα που κινδυνέψει η ασφάλεια του σπιτιού τους. Η πλειοψηφία των διαρρηκτών πριν εισβάλουν σε ένα σπίτι, ελέγχουν το επίπεδο ασφαλείας του. Η παρουσία ενός συστήματος ασφαλείας αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα σε μια πιθανή διάρρηξη. Παρακάτω αναγράφονται οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους αξίζει να επενδύσετε σε ένα σύστημα ασφαλείας.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες που μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση του συναγερμού σας. Το θέμα είναι να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει ενώ ταυτόχρονα δεν επιβαρύνει την τσέπη σας. Και εδώ ήρθε η ώρα να γνωρίστε την εταιρεία IntegratedSecurityManagement (ISM).

Η ISM είναι μία εταιρεία security που φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προαγωγή της ασφάλειας, με την ανάπτυξη και την εφαρμογή σύγχρονων προτύπων και κανονισμών ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

 

Η εταιρεία που θα συνεργαστείτε σε κάθε περίπτωση πρέπει να σας προσφέρει εγγύηση και υπηρεσίες service, κάτι για το οποίο η ISMSECURITY Α.Ε. είναι σε θέση να εγγυηθεί.

Αρχικά, εξετάζοντας την περίπτωση διάρρηξης, ένας διαρρήκτης, σχεδόν πάντα ελέγχει αν το σπίτι διαθέτει κάποιο σύστημα ασφαλείας, πριν δράσει, καθώς ακόμα και η ύπαρξη συναγερμού στο χώρο είναι ένας παράγοντας που μπορεί να του αλλάξει τα σχέδια. Αυτό θα συμβεί, γιατί ο συναγερμός είναι θορυβώδης και ικανός να τραβήξει την προσοχή σε πολλά ανεπιθύμητα βλέμματα.

Έπειτα, ακόμα κι αν ο διαρρήκτης δεν έχει ελέγξει το σπίτι για ύπαρξη συστημάτων ασφαλείας, ο συναγερμός μπορεί να σας βοηθήσει. Ειδικότερα, ο διαπεραστικός ήχος του συναγερμού μπορεί να τρομάξει το διαρρήκτη και να τον τρέψει σε φυγή. Παράλληλα, στο άκουσμά του θα αντιληφθείτε αμέσως, και εσείς και οι γείτονες, ότι κάποιος πάει να παραβιάσει τον χώρο σας, ενώ είναι πολύ πιθανό κάποιος στο άκουσμα του συναγερμού να καλέσει και την αστυνομία.

Επιπλέον,σαν πρόσθετο πλεονέκτημα, υπάρχουν συστήματα συναγερμού, τα οποία συνδέονται αυτόματα με ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων (ΚΛΣ). Το κέντρο αυτό είναι επιφορτισμένο με το καθήκον να καλέσει εσάς και την άμεση δράση, τη στιγμή που θα λάβει το σήμα της παραβίασης. Έτσι, μπορείτε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια ακόμα και όταν λείπετε μέρες μακριά από το σπίτι σας.

 


Το σημείο αυτό, αναφέρεται κυρίως στα ασύρματα συστήματα. Τα ασύρματα συστήματα διαθέτουν τηλεχειριστήρια, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση ακόμα και από τις μικρότερες ηλικίες. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά, όπως και οι ηλικιωμένοι, θα μπορούν να αφοπλίσουν το συναγερμό με το πάτημα ενός κουμπιού, σε περίπτωση λάθους. Επίσης, σημαίνει ότι θα μπορούν να πατήσουν το κουμπί πανικού, σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης.

Η εταιρεία ISMSECURITY Α.Ε. επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνεργατών τους όσον αφορά τις σύγχρονες διαδικασίες σωματοφυλακής, την προστασία υψηλών προσώπων - φύλαξη προσώπων - bodyguardκαι ασφάλειας μετακινήσεων, καθώς και στις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνων.

Καλό θα ήταν να πάρετε μέτρα ασφαλείας πριν να είναι αργά. Σκοπός μας δεν είναι να σας τρομάξουμε, αλλά είναι αναγκαίο να γνωρίζετε πως ο κόσμος στις μέρες μας καταφεύγει σε πράξεις ανάρμοστες για να επιβιώσει και να είστε σε θέση να προλαμβάνετε τυχόν δυσάρεστες περιπτώσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση