Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νοσοκομείο Λαμίας: Τέσσερις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 08:00 Νοσοκομείο Λαμίας: Τέσσερις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό

Ξεπεράσαμε τους 200 θανάτους στη Φθιώτιδα μέσα στην πανδημία!...

Στους ρυθμούς του «μαύρου Νοέμβρη» συνεχίζει ο κορωνοϊός στη Φθιώτιδα σκορπώντας πόνο και θλίψη σε πολλές οικογένειες, που χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σε λιγότερο από 24 ώρες η Φθιώτιδα θρηνεί την απώλεια τεσσάρων (4) ατόμων και ενώ ήδη το πρώτο 7ημερο οι θάνατοι έχουν φτάσει τους 13! Έτσι ξεπεράσαμε κατά πολύ τους 200 καταγεγραμμένους θανάτους μέσα στην πανδημία, φτάνοντας μέσα σε λιγότερο από 13 μήνες τους 207!

Οι τελευταίοι θάνατοι σημειώθηκαν στην Κλινική Ήπιας Νοσηλείας, στο Πέτρινο, όπου δυστυχώς έχουμε πολλά σοβαρά περιστατικά που σε άλλη περίοδο θα είχαν καταλήξει σε ΜΕΘ. Ειδικότερα έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό ένας 78χρονος, μια 82χρονη και μία 83χρονη τη Δευτέρα (6/12), ενώ την Τρίτη (7/12) κατέληξε και μία 64χρονη.

Από τα παραπάνω περιστατικά τα δύο ήταν εμβολιασμένα.

Στην Κλινική νοσηλεύονται 60 άτομα εκ των οποίων τα 41 δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Οι τελευταίες εννέα (9) εισαγωγές αφορούν σε άτομα ηλικίας από 47 έως 83 ετών, εκ των οποίων τα εφτά (7) από τη Λαμία, ένα (1) από τα Καμένα Βούρλα και ένα (1) από την Αθήνα.

Την ίδια ώρα στη ΜΕΘ Covid νοσηλεύονται 12 ασθενείς με μια αλλαγή που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Συγκεκριμένα 55χρονη από τη ΜΕΘ αρνητικοποιήθηκε και πήγε στο Πέτρινο και το αντίθετο από το Πέτρινο διασωληνωμένη πήγε στη ΜΕΘ μια 60χρονη από τη Στυλίδα, η οποία είναι επίσης ανεμβολίαστη.

Στη ΜΕΘ Κορωνοϊού νοσηλεύονται 12 ασθενείς με τις ηλικίες τους από 36 έως 76 ετών (διάμεση ηλικία τα 57 έτη!), πέντε (5) γυναίκες και εφτά (7) άνδρες. Οι 10 εξ αυτών είναι ανεμβολίαστοι.