Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο σοβαρό τροχαίο στο Δομοκό με δύο τραυματίες - (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 07:04 Νέο σοβαρό τροχαίο στο Δομοκό με δύο τραυματίες -  (ΦΩΤΟ)

Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μια 31χρονη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με νταλίκα. Στο Νοσοκομείο και ο 29χρονος συνοδηγός…

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00’ το απόγευμα της Κυριακής, στο δρόμο -καρμανιόλα που συνδέει την παλιά εθνική οδό Λαμίας - Καρδίτσας με τον Ε65.

Συγκεκριμένα στην ευθεία έξω από τον Άγιο Στέφανο, ΙΧΕ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό των δύο ατόμων που επέβαιναν στο πρώτο όχημα.

Στο σημείο έφτασαν Πυροσβέστες από το ΠΚ Δομοκού που με τη χρήση διασωστικής σειράς απεγκλώβισαν διαδοχικά την 31χρονη οδηγό και τον 29χρονο συνοδηγό και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έφτασαν πολύ γρήγορα από Δομοκό και Λαμία. Και οι δύο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, είναι αλλοδαποί.

Αρχικά διακομίστηκαν στο ΚΥ Δομοκού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, με την κατάστασή της γυναίκας να χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή.

Για τα αίτια του νέου τροχαίου στο κομμάτι Ξυνιάδα - Ε65, διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Δομοκού.

Για μία ακόμη φορά ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορμηλιάς Δημήτρης Γιαταγάνας, απευθύνει έκκληση προς κάθε υπεύθυνο, να ξαναδούν τη χρήση του συγκεκριμένου κομματιού, που έχει δώσει μέσα σε πολύ μικρό διάστημα 11 σοβαρά τροχαία με νεκρούς και σοβαρά τραυματίες!

Δείτε φωτογραφίες: