Βαρύ πένθος για το Δήμαρχο Δομοκού Μπάμπη Λιόλιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 08:04 Βαρύ πένθος για το Δήμαρχο Δομοκού Μπάμπη Λιόλιο

«Έφυγε» σε ηλικία 76 ετών η αγαπημένη του μητέρα…

Βαρύ πένθος για το Δήμαρχο Δομοκού Μπάμπη Λιόλιο καθώς έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα Αθηνά.

Μόλις τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας με αστάθεια στη βάδιση και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία. Τις τελευταίες 11 ημέρες νοσηλευόταν στο "Γεννηματά", ενώ για δύο και πλέον εβδομάδες νοσηλεύτηκε και στο Νοσοκομείο Λαμίας, χωρίς οι γιατροί να μπορέσουν να αναστρέψουν την κατάσταση. ΜΙα κατάσταση που είχε τις ρίζες της στην επάρατη νόσο που την αντιμετώπιζε με θάρρος τα τελευταία τρία χρόνια.

Έμελλε να φύγει στα 76 της χρόνια, τρία χρόνια μετά τον αγαπημένο της σύζυγο, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά το Γιώργο, τον Μπάμπη και την Κατερίνα. Πρόλαβε επίσης να δει την όμορφη οικογένειά της να μεγαλώνει με τα εγγόνια της.

Συγκινητικό το τελευταίο αντίο από το γιο της και Δήμαρχο Δομοκού, Μπάμπη Λιόλιο:

«Έφτασε λοιπόν μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου… η ημέρα του αποχαιρετισμού σου!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα να μην επέτρεπε τις συχνές συναντήσεις και τις πολύωρες συζητήσεις, παρόλα αυτά ξέρω πως καμάρωνες για όλους μας.

Να ξέρεις λοιπόν κι εσύ έστω και τώρα, πως είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά που με θυσίες μας προσέφερες για να φτάσουμε εδώ που είμαστε!

Και επειδή αντιλαμβανόμαστε κι εμείς πως ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ελπίζουμε ο θεός να σε κατατάξει στη γειτονιά των αγγέλων!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΝΟΥΛΑ!!

Η κηδεία της Αθηνάς Λιόλιου θα γίνει αύριο Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Θαυμακού.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της

Προσαρμοσμένη αναζήτηση