Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Διασωληνώθηκε 37χρονος - Νέοι θάνατοι από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 10:00 Λαμία: Διασωληνώθηκε 37χρονος - Νέοι θάνατοι από κορωνοϊό

Πολλά σοβαρά περιστατικά με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο της πόλης μας.

Δε τελειώνουν τα δύσκολα στο Νοσοκομείο Λαμίας σε μια περίοδο που έχουν μειωθεί σημαντικά τα κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο εξακολουθούν να νοσηλεύονται πολλά σοβαρά περιστατικά.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (17/12) διασωληνώθηκε ένας νέος άνδρας 37 ετών από τη Λαμία, εξαιτίας των σοβαρών επιπλοκών που του δημιούργησε η covid-19.

Βρέθηκε θέση στη ΜΕθ Κορωνοϊού Λαμίας, καθώς αρνητικοποιήθηκε 57χρονος που μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ. Η κατάσταση του όμως παραμένει σοβαρή, όπως κι άλλων ασθενών σε ΜΕΘ και Κλινική.

Δυστυχώς το Σάββατο (18/12) το απόγευμα έγινε γνωστός ο θάνατος μιας 69χρονης επίσης από τη Λαμία, η οποία είχε διασωληνωθεί στις 28 Νοεμβρίου. Κανένας από τους παραπάνω ασθενείς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, δεν είχε εμβολιαστεί.

Σημειώνουμε τέλος ότι την Πέμπτη (16/12) είχαμε έναν ακόμη θάνατο στο Πέτρινο, ενός 87χρονου Λαμιώτη στην Κλινική ήπιας νοσηλείας, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων μέσα στο Δεκέμβριο στους 45 (21 άνδρες και 24 γυναίκες) με μέσο όρο ηλικίας τα 72,33 έτη.