Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Νέο «λουκέτο» σε νυχτερινό Club μετά από έφοδο της αστυνομίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 08:02 Λαμία: Νέο «λουκέτο» σε νυχτερινό Club μετά από έφοδο της αστυνομίας

Τσουχτερό πρόστιμο 5.000€ και 15μερο «λουκέτο» σε ένα ακόμη νυχτερινό Club της Λαμίας.

Οι «έφοδοι» της αστυνομίας συνεχίζονται στα Club της πόλης για την τήρηση των μέτρων για την πανδημία και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και τις επόμενες γιορτινές ημέρες.

Μετά το προχθεσινό «λουκέτο» και το πρόστιμο των 10.000€ σε νυχτερινό Club, που είχε πάρτι με γνωστό ράπερ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βράδυ του Σαββάτου (18/12) είχαμε νέα "έφοδο" σε ένα ακόμη γνωστό Club στο κέντρο της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας με επικεφαλής τον Διοικητή τους, Σωτήρη Σκαρμούτσο, με τη συνδρομή και άλλων συναδέλφων τους, γύρω στη 1:00΄  τα ξημερώματα προχώρησαν σε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων Codid 19 με αποτέλεσμα και σε αυτή την περίπτωση να διαπιστώσουν υπεράριθμους πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στο κατάστημα βρέθηκαν 72 πελάτες, ενώ σύμφωνα με το νόμο επιτρεπόταν 55 άτομα. Όλοι οι πελάτες είχαν τα νόμιμα πιστοποιητικά που προβλέπονται από το νόμο.

Και σε αυτή την περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000€ για τους υπεράριθμους πελάτες, 15μερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ ο 22χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπως προβλέπει ο νόμος.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι σύμφωνα με εντολή της Διεύθυνσης αστυνομίας Φθιώτιδας οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση τις επόμενες ημέρες τόσο στη Λαμία, όσο και άλλες περιοχές του νομού.