Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο δάσος με πάνω από 1500 χασισόδεντρα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 08:10 Νέο δάσος με πάνω από 1500 χασισόδεντρα (ΦΩΤΟ)

Δεν έχουν τέλος οι χασισοφυτείες στα βουνά της Στερεάς....

Ακόμη μια χασισοκαλλιέργεια ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στη Φωκίδα. Ξηλώθηκαν 1534 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ στο σημείο βρέθηκαν εργαλεία, σκηνές και εξολισμός των χασισοκαλλιεργητών.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. και δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Φυτεία με (1.534) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, στη θέση Αγ. Αντωνίου Δράκου του Τειχίου Φωκίδας.

Ειδικότερα, χθες (31-08-2015) το πρωί οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και συντονισμένων ενεργειών και δράσεων με σκοπό την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν στην ανωτέρω δασώδη - δύσβατη περιοχή και κατάσχεσαν.

  • (1.534) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (15) εκατοστά έως και (3) μέτρα το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν.
  • (2) κιλά και (200) γραμμάρια κάνναβης.
  • Μία ζυγαριά ακριβείας και ένα σύστημα ποτίσματος της φυτείας.
  • Ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, πλησίον της φυτείας και σε απόσταση (50) περίπου μέτρων, εντοπίσθηκαν τρία (3) παραπήγματα, στα οποία παρέμεναν οι δράστες κατά τη καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου.