Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έφυγε» γνωστός Αυτοδιοικητικός από τη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 08:42 «Έφυγε» γνωστός Αυτοδιοικητικός από τη Φθιώτιδα

Ο επί τρεις θητείες Δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας με καταγωγή από τη Μακρακώμη, απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών.

Βαρύ το πένθος σε Καισαριανή και Φθιώτιδα για την απώλεια του 68χρονου επί σειρά ετών Δημάρχου Καισαριανής, Θανάση Μπαρτζώκα.

Σύμφωνα με το LamiaReport υπήρξε Δήμαρχος στον ιστορικό - σύμβολο αγώνων, Δήμο, για τρεις θητείες και συγκεκριμένα το 1991-98 και 2003-05.

Μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα, συνέδεσε το όνομα του με την απόδοση  του Σκοπευτηρίου στον λαό της Καισαριανής, δίνοντας νόημα στην έννοια της Δημοκρατίας και της προόδου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πάλεψε και ενέπνευσε πολύ κόσμο, που με αγάπη τώρα τον αποχαιρετά.

Η καταγωγή του ήταν από τη Μακρακώμη, την οποία συχνά - πυκνά επισκέπτονταν και πάντα ανησυχούσε για την πρόοδό της και γενικά για τη Φθιώτιδα.

Διαβάστε το συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας:

«Με θλίψη και βαθιά συγκίνηση αποχαιρετούμε τον συμπατριώτη μας, σύντροφο και συναγωνιστή Θανάση Μπαρτσώκα, δήμαρχο μιας γειτονιάς σύμβολο των αγώνων του λαού μας για ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη, της Καισαριανής.

Έχαιρε τον σεβασμό όλων όσων τον γνώριζαν, ήδη από τους αντιδικτατορικούς αγώνες, καθώς έδινε τις μάχες με ανιδιοτέλεια και συντροφικότητα.

Ως δήμαρχος Καισαριανής άφησε έντονη τη σφραγίδα του στην ιστορική περιοχή επί τρεις θητείες.

Πρωτοστάτησε στον αγώνα για την απόδοση  του Σκοπευτηρίου στον λαό της Καισαριανής και τη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης.

Δεν παρέλειπε να έχει στραμμένο το βλέμμα του στη Φθιώτιδα και πάντα εύρισκε το χρόνο για να συνεισφέρει στους αγώνες της Αριστεράς στον τόπο του.   

 Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του».