Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οργανισμός πετάει οικογένεια στο δρόμο μετά από 16 χρόνια!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 08:07 Οργανισμός πετάει οικογένεια στο δρόμο μετά από 16 χρόνια!

Ο ΟΑΕΔ πετάει στο δρόμο οικογένεια από κατοικία του ΟΕΚ που παραχωρήθηκε νόμιμα πριν 16 χρόνια!

Σε απόγνωση βρίσκεται μια οικογένεια στην Ιτέα Φωκίδας η οποία μετά από 16 ολόκληρα χρόνια καλείται να εγκαταλείψει το σπιτι που της παραχωρήθηκε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Πιο συγκεκριμένα μετά από τις κληρώσεις του 2005 των κατοικιών του "Οικισμού Ιτέα 2" η οικογένεια κλήθηκε από τον ΟΕΚ να προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά προκειμένου να της παραχωρηθεί η κατοικία.

«Μετά από ενδελεχή έλεγχο από το Δ.Σ. του ΟΕΚ με την ΑΠ.37/2006 μου παραχωρήθηκε η κατοικία αυτή στην οποία διαμένω εγώ και η οικογένειά μου από τότε μέχρι και σήμερα. Κατά της απόφασης αυτής προσέφυγε ο επόμενος στη λίστα κύριος διεκδικώντας την κατοικία μου.

Ακολούθησε ένας δικαστικός αγώνας κατά τη διάρκεια του οποίου προσπαθούσα να αντικρούσει τα ατελείωτα ψέματα που παρουσίαζε ο προσφεύγων. Πάντα παράλληλα με τον ΟΑΕΔ (καθότι καθολικός διάδοχος του ΟΕΚ).

Στη Δικάσιμο της 27/04/2017 του Εφετείου Πειραιά και ενώ είχα προσκομίσει στη Νομική Υπηρεσία του ΟΑΕΔ έδωσα τα δικαιολογητικά προκειμένου να υποστηρίξει την Έφεση του, για αδιευκρίνιστο σε εμένα λόγο ο δικηγόρος του ΟΑΕΔ αρνήθηκε να τα προσκομίσει.

Το 2020 εκδόθηκε η 213 απ.Του Εφετείου εις βάρος του ΟΑΕΔ. Από τότε προσπάθησα να επικοινωνήσω άπειρες φορές να επισκεφθώ τον κ. Διοικητή, έστειλα επανειλημμένα επιστολές (που δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια του), έστειλα αίτημα για εναλλακτική λύση (πληροφορήθηκα από τον ΟΕΚ ότι υπάρχουν τρία αδιάθετα διαμερίσματα ιδιοκτησίας του στην Ιτέα), δεν ανταποκρίθηκε κάνεις .

Αντί απαντήσεις σε όλα αυτά δεχόμουν μόνο επιστολές επιστροφής κλειδιών και πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής ως καταληψία , φθάνοντας στο σήμερα που μου ανακοινώθηκε ότι στις 10/1/22 θα δεχθώ την οριστική έξωση, κοινώς θα μας βγάλουν στο δρόμο....»,  λέει στο LamiaReport η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία έστω και την τελευταια στιγμή ζητά να βρεθεί καποια λύση.