Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πρώτες γιορτές του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην Στερεά Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 23:40 Οι πρώτες γιορτές του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην Στερεά Ελλάδα

Κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, η Κινητή Μονάδα και το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποίησαν δράσεις με αποδέκτες μέλη και οικογένειες μελών του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία καθώς και Φορείς και Αρχές με τους οποίους προηγήθηκε διασύνδεση και συνεργασία κατά την διάρκεια του έτους.

Ωφελούμενοι και μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον χώρο του Πολυδύναμου Κέντρου, με ευχές για τη νέα χρονιά. Το καθιερωμένο γεύμα της Πέμπτης που πραγματοποιείται για τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, δόθηκε σε εορταστικό κλίμα και ήταν μία ευγενική χορηγία της εταιρίας Γιαννίτσης Group Α.Ε.

Ακόμη, εργαζόμενοι και ωφελούμενοι, συνεργάστηκαν για την δημιουργία αναμνηστικών δώρων για τη νέα χρονιά, τα οποία στη συνέχεια οι εργαζόμενες της Κινητής Μονάδας διένειμαν σε Φορείς, Υπηρεσίες και Αρχές Δήμων και Νομών της Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας.

Οι Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».