Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ατελείωτες ουρές και ταλαιπωρία για ένα rapid tests - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 07:46 Λαμία: Ατελείωτες ουρές και ταλαιπωρία για ένα rapid tests  - ΒΙΝΤΕΟ

«Θα μας πει κάποιος υπεύθυνος που μπορούμε να κάνουμε rapid tests στη Λαμία όταν είναι αργία;»

Εξοργισμένοι είναι πολλοί Λαμιώτες για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε σήμερα, ανήμερα των Φώτων, με τα rapid tests.

Ο ΕΟΔΥ ενώ έκανε σε πολλές πόλεις δειγματοληψίες στη Λαμία δεν είχε ούτε ένα συνεργείο και μάλιστα σε μια περίοδο που η διασπορά είναι πολύ μεγάλη.

Έτσι το βάρος έπεσε στα φαρμακεία. Όπως όμως μας καταγγέλλουν οι αναγνώστες μας κι εδώ η ταλαιπωρία είναι πολύ μεγάλη και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος θα πρέπει να σκύψει στο πρόβλημα ώστε να βρεθούν λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.

«Σήμερα το πρωί εφημέρευαν δύο φαρμακεία στη Λαμία. Πήγαμε στο ένα και μας είπε ότι δεν κάνει rapid test. Στο δεύτερο η ουρά ήταν ατελείωτη. Κι ενώ περιμέναμε πάνω από μια ώρα λίγα λεπτά πριν τις 2:00΄ το μεσημέρι βγήκε ο φαρμακοποιός μας είπε ότι το φαρμακείο στις 2:00΄ κλείνει, αφήνοντας το κόσμο που περίμενε χωρίς rapid test. Το ερώτημα είναι ποιος σκέφτεται όλον αυτόν τον κόσμο που έχει συμπτώματα και αγωνιά να μάθει αν έχει νοσήσει για να πάρει τα μέτρα του για τον ίδιο και την οικογένειά του. Γιατί ο ΕΟΔΥ δεν έχει και τις αργίες έστω ένα συνεργείο; Γιατί ο Φαρμακευτικός Σύλλογος δεν φροντίζει να εφημερεύουν περισσότερα φαρμακεία που να έχουν rapid tests; Θα μας πει κάποιος υπεύθυνος που μπορούμε να κάνουμε rapid tests στη Λαμία όταν είναι αργία;», λέει ο φίλος αναγνώστης που μας έστειλε το βίντεο από την ουρά που είχε το μεσημέρι το μοναδικό φαρμακείο που ήταν ανοιχτό στη Λαμία.

Δείτε το βίντεο: