Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: «Πώς να αντέξουμε το νέο κακό που βρήκε την οικογένειά μας;»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 08:36 Φθιώτιδα: «Πώς να αντέξουμε το νέο κακό που βρήκε την οικογένειά μας;»

Ξεσπά ο αδερφός του 40χρονου πατέρα από το Μώλο που σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες το απόγευμα - Η οικογένεια είχε χάσει και άλλο παιδί σε τροχαίο.

Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στον 40χρονο Στέλιο Μπουσδούκο, πατέρα ενός παιδιού, έγινε στη διασταύρωση του Αγίου Σεραφείμ στον παράδρομο της εθνικής οδού Λαμίας - Αθηνών.

Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε με το σκούτερ του από τη δουλειά του γύρω στις 7:20’, όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό 81χρονο του έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί σφοδρότατα με αυτό (δείτε εδώ).

«Έχασα τη γη κάτω από από τα πόδια μου», εξομολογείται στον ALPHA και την εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου ο αδερφός του 40χρονου Στέλιου Μποσδούκου.

Μάλιστα, υπενθυμίζει ότι πριν από 15 χρόνια είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο άλλος αδερφός! «Πώς να αντέξουμε το νέο κακό που βρήκε την οικογένειά μας;», διερωτάται.

Είχε τις αισθήσεις του

Πολλά είναι τα ερωτηματικά για το θάνατό του, αφού ο 40χρονος αρχικά διακομίστηκε στο ΚΥ Καμενων Βούρλων και στη συνέχεια στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπου είχε τις αισθήσεις του και είχε επικοινωνία με τη γυναίκα του και τους γιατρούς.

Όμως, πιθανότατα λόγω εσωτερικής αιμορραγίας, ξαφνικά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και λίγο μετά τις 9:00΄ το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τα όσα λέει ο αδελφός του: