Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος στην Περιφέρεια για το "χαμογελαστό παιδί"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 08:45 Θρήνος στην Περιφέρεια για το "χαμογελαστό παιδί"

«Έφυγε» νωρίς ο Κώστας Περώνης, πατέρας δυο παιδιών και Μηχανικός στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σήμερα Κυριακή στις 3:30΄το μεσημέρι οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του και οι συνάδελφοί του από την Περιφέρεια θα πουν το τελευταίο αντίο στον Κώστα Περώνη, στην Ηράκλεια Λαμίας.

Ο Κώστας Περώνης «έφυγε» σε ηλικία 56 ετών μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ήταν υπάλληλος της Περιφέρειας Πολιτικός Μηχανικός Τ Ε. και υπηρετούσε στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.

Όλοι κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο υπάλληλο και συνάδελφο. Πέρα από αυτό όμως ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά. Αγαπούσε πολύ το ρεμπέτικο, ενώ με το μπαγλαμαδάκι και τα τραγούδια του, γινόταν η ψυχή της παρέας. Είχε πηγαίο χιούμορ και ήταν πάντα με το χαμόγελο.

Ο Κώστας Περώνης αγαπούσε και τις μηχανές. Με μια φωτογραφία από τα παλιά επέλεξαν να τον αποχαιρετίσουν οι συνάδελφοί του στην Περιφέρεια Στερεάς:

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

«Τι λόγια να βγουν για να περιγράψουν την θλίψη μας Κώστα, μόνο σιωπή και ένα γιατί να μας βασανίζει .... δίπλα πάντα στην οικογένεια σου, δίπλα πάντα στους φίλους σου, δίπλα πάντα στον Σύλλογο μας δίπλα πάντα σε καθένα συνάδελφο ή πολίτη που ζητούσε την βοήθεια σου ! Δεν υπήρχε για σένα κάτι που δεν γίνεται .... εντάξει φιλαράκι θα το τακτοποιήσω έλεγες και ένα χαμόγελο πάντα στα χείλη σου .... έτσι θα σε θυμόμαστε Κώστα .... έτσι !!!
Καλό ταξίδι....
»

Για τον Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Φθιώτιδας
Χαράλαμπος Κασαράς
Πλειοψηφών Σύμβουλος

Διαβάστε την συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων Φθιώτιδας Ευρυτανίας Φωκίδος:

«Το ΔΣ του συλλόγου μας ΣΥ.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ - Φ.Ε.Φ. εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τον πρόωρο και τόσο άδικο θάνατο του φίλου μας, του συναδέλφου Μηχανικού, Υπαλλήλου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Κώστα Περώνη.

Του ανθρώπου που σκορπούσε τη χαρά και γέλιο και ήταν η ψυχή της παρέας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 στις 03.30 μμ στο χωριό του Ηράκλεια που τόσο αγαπούσε».

Ο πρόεδρος του ΣΥΜΗΤΕΔΥ ΦΕΦ
Κώστας Παπαχρήστος.

"Καλό ταξίδι Κώστα αδερφέ μας...", γράφει ο Δημήτρης Αργυρίου στην ανάρτησή του: