Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Επείγουσα ανακοίνωση για την απογραφή!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 07:08 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Επείγουσα ανακοίνωση για την απογραφή!

Διαβάστε την ανακοίνωση - έκκληση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας για την απογραφή.

Λίγες ημέρες απομένουν ακόμη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Απογραφής Πληθυσμού 2021. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα για το Δήμο μας είναι απογοητευτικά.

[➡️] Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια χρηματοδότηση των Δήμων από την πολιτεία γίνεται βάσει της απογραφής πληθυσμού. Όσο πιο μειωμένος ο πληθυσμός στον Δήμο μας τόσο χαμηλότερη και η χρηματοδότηση που μας αναλογεί! Γεγονός που θα επιφέρει αρνητικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία, περαιτέρω αποδυνάμωση των υπηρεσιών μας και μειωμένη διεκδικητική δύναμη για τον τόπο μας.

[➡️] Η διαδικασία της απογραφής βρίσκεται σε εξέλιξη όμως μεγάλο ποσοστό των δημοτών μας, σε αρκετά από τα χωριά μας, δεν έχει απογραφεί. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί δεν βρέθηκε το έντυπο της αυτοαπογραφής είτε επειδή ο απογραφέας δεν μπόρεσε να εντοπίσει τους ιδιοκτήτες είτε λόγω άρνησης των πολιτών να απογραφούν, παρά την υποχρεωτικότητα της διαδικασίας.

[➡️] Όσοι δημότες μας δεν έχουν ακόμη απογραφεί καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τους τοπικούς προέδρους ή με τους κατά τόπους Αντιδημάρχους ώστε να τους φέρουν σε επαφή με τους απογραφείς.

[✅] Απογραφόμαστε στον Δήμο μας!
[✅] Δίνουμε δύναμη στον τόπο μας!
[✅] Συμμετέχουμε ενεργά στις εξελίξεις!