Κόντρα Σαρακιώτη - Γεωργιάδη στην εκπομπή του Αυτιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 23:07 Κόντρα Σαρακιώτη - Γεωργιάδη στην εκπομπή του Αυτιά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κυβέρνηση σε πανικό κλείνει τα μάτια στην κερδοσκοπία», υποστήριξε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ…

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά συμμετείχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, σχολιάζοντας την επικαιρότητα και έχοντας έντονη αντιπαράθεση με τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη, στον οποίο απηύθυνε τα παρακάτω ερωτήματα:

«Πόσες χιλιάδες θέσεις εργασίας έχουν χαθεί στη Γερμανία, στη Γαλλία και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, όπου συνταγογραφούνται τα τεστ PCR στους πολίτες και είναι δωρεάν; Αν δούμε τα στοιχεία και διαπιστώσουμε την απώλεια έστω και μιας θέσης εργασίας, ας συζητήσουμε έπειτα επί της επιχειρηματολογίας του κ. Γεωργιάδη. Πώς στον ίδιο ιατρικό όμιλο στην Κύπρο το τεστ κοστίζει 25 ευρώ και στην Ελλάδα 47 ευρώ; Πώς είναι δυνατόν ο Δήμαρχος Νεάπολης, κ. Δανιηλίδης, να τα προμηθεύεται με 27 ευρώ και μάλιστα, όπως ανέφερε, “δέχεται και πιέσεις”;».

Δείτε και τις απαντήσεις του κ. Γεωργιάδη που δεν έπεισαν τον Βουλευτή Φθιώτιδας, καθώς και τις τοποθετήσεις του κ. Σαρακιώτη απέναντι τόσο στον Υπουργό Ανάπτυξης όσο και στον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ σχετικά με τα δωρεάν τεστ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις υπέρογκες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ που «έσωσε» η Κυβέρνηση της ΝΔ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση