Τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών στο Δήμο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 11:40 Τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών στο Δήμο Δομοκού

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Ανδρέας Καλαμπαλίκης…

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου οι δημαιρεσίες στο Δήμο Δομοκού για την εκλογή νέου προεδρείου και την εκλογή των μελών των Επιτροπών Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του ΔΣ εξελέγη ο Ανδρέας Καλαμπαλίκης, από το συνδυασμό του Δημάρχου Χαράλαμπου Λιόλιου, ενώ άλλαξε συνολικά το προεδρείο.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόεδρος: Ανδρέας Καλαμπαλίκης

Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Ζώτος

Γραμματέας: Γρηγόριος Αποστολόπουλος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Για την Οικονομική Επιτροπή, στην οποία κατά το νόμο Προεδρεύει ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, ο οποίος ορίζει να συμμετέχουν και οι Αντιδήμαρχοι Δομοκού κ.κ. Γεώργιος Λελεντζής  και Λαϊνάς Ανδρέας, εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι :

Δημήτριος Παληογεώργος

Αθανασία Αυγέρη

Δημήτριος Τζιαχρήστας

Αγγελική Αντωνοπούλου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στην οποία κατά το νόμο Προεδρεύει ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, ο οποίος ορίζει να συμμετέχουν και οι Αντιδήμαρχοι Δομοκού κ.κ. Νικόλαος Καλημέρης και Ιωάννης Σκαρμούτσος, εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι :

Γρηγόριος Αποστολόπουλος

Αθανάσιος Σδρους

Γεώργιος Πέτσας

Ιωάννης Φράγκος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση