Λαμία: Ποιός κέρδισε το «φλουρί» στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 08:38 Λαμία: Ποιός κέρδισε το «φλουρί» στο Δημοτικό Συμβούλιο;

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κερδίζω φλουρί και το χάρηκα πραγματικά....», λέει ο Δημοτικός Σύμβουλος που το κέρδισε.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων έγινε την Κυριακή από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών στο περιθώριο των δημαιρεσιών για την εκλογή του Προέδρου του Δημοτικου Συμβουλίου.

Ο τυχερός για φέτος ήταν ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Λάμπρου, ο οποίος μαλιστα όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που κερδίζει το φλουρί.

«Όσοι είμαστε μέσα στην αίθουσα αυτή έχουμε μια μοναδική και κοινή αποστολή. Να υπηρετήσουμε τους δημότες και να βοηθήσουμε τον τόπο μας....», τονίζει σε ανάρτησή του μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λάμπρου, ευχαριστώντας όσους τον εμπιστεύθηκαν και την οικογένειά του.

«Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω το φλουρί, όχι μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά γενικά στη ζωή μου.

Το χάρηκα πραγματικά και θέλω να ευχηθώ Καλή Χρονιά με ΥΓΕΙΑ για όλο τον κόσμο.

Όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι η ενασχόληση μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει να κάνει ούτε με παρατάξεις, ούτε με κόμματα, ούτε με πρόσωπα.

Πιστεύω ότι όσοι είμαστε μέσα στην αίθουσα αυτή έχουμε μια μοναδική και κοινή αποστολή. Να υπηρετήσουμε τους δημότες και να βοηθήσουμε τον τόπο μας.

Οι «στείρες αντιπαραθέσεις» και οι προσωπικές φιλοδοξίες μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο Δήμο μας και την κοινωνία μας.

Ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" σε όσους με εμπιστεύονται και ένα ακόμη πιο μεγάλο "Ευχαριστώ" στην οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου!»

Μήνυμα ενότητας και από τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο. Δείτε τι αναφέρει στη δική του ανάρτηση.

«Σε όλους αναλογεί ένα κομμάτι από την ίδια Πρωτοχρονιάτικη πίτα.
-
Το φλουρί είναι θέμα τύχης για να το βρει κάποιος, ωστόσο, είναι στο χέρι όλων μας το να ανακαλύψουμε το πραγματικό «φλουρί» της ενότητας, της συμπόρευσης και της από κοινού προσπάθειας, για το καλό του Δήμου μας.
-
Καλή χρονιά σε όλες και όλους….
»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση