Συνάντηση Σερέτη με τους Διευθυντές των Αιμοδυναμικών εργαστηρίων της 5ης ΥΠΕ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 19:38 Συνάντηση Σερέτη με τους Διευθυντές των Αιμοδυναμικών εργαστηρίων της 5ης ΥΠΕ

Τα σοβαρά περιστατικά όλης της Στερεάς Ελλάδας θα αντιμετωπίζονται στο ΓΝ Λαμίας…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/1) συνάντηση στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας του Διοικητή Φώτη Σερέτη με τους Διευθυντές των Αιμοδυναμικών Εργαστηρίων της Υγειονομικής Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν ο Καθηγητής-Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Σ. Σκουλαρίγκης, ο Συντονιστής-Διευθυντής Καρδιολογικής κλινικής του ΓΝ Τρικάλων Δ. Πλατογιάννης και ο Συντονιστής-Διευθυντής Καρδιολογίας στο τμήμα Στεφανιαίων Νόσων- Αιμοδυναμικού Εργαστήριου του ΓΝ Λαμίας Γ. Παπανάγνου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο συντονισμός και η διαχείριση των οξέων στεφανιαίων συνδρόμων που χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης για τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα.

Όσον αφορά τη Θεσσαλία τα ανωτέρω περιστατικά θα παραπέμπονται και θα αντιμετωπίζονται κατά τη διάρκεια της 15ήμερης εφημερίας στο ΠΓΝ Λάρισας και καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γ.Ν Τρικάλων.

Όσον αφορά τη Στερεά Ελλάδα τα ανωτέρω περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του ΓΝ Λαμίας το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του προ 9μήνου και μέχρι σήμερα έχει αντιμετωπίσει πάνω από 320 περιστατικά

Προσαρμοσμένη αναζήτηση