Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: «Ποδαρικό» με χρηματοδότηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 23:04 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: «Ποδαρικό» με χρηματοδότηση

Το «ευχαριστώ» στον Χρήστο Σταϊκούρα…

Η χρηματοδότηση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας από το Υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των 150.000 ευρώ, ήταν το καλύτερο «ποδαρικό» στο 2022.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος σημειώνει τα εξής: «Μετά από εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών ο Δήμος μας εντάσσεται, μεταξύ άλλων ΟΤΑ, στη χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.

Το συγκεκριμένο ποσό αφορά τα Δημοτικά Διαμερίσματα Κάτω Τιθορέας και Αμφίκλειας. Πρόκειται για μία σημαντική ενίσχυση, η οποία θα δώσει οικονομική ανάσα στον Δήμο μας, ώστε να υλοποιηθούν στοχευμένα έργα που θα βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την έμπρακτη στήριξη, όσο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για τη διάθεση συνεργασίας και τα γρήγορα αντανακλαστικά του.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για τον Δήμο μας, προκειμένου να προωθήσουμε τα έργα υποδομής που έχουμε οραματιστεί».