Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκ: Σάτυρος ζήτησε από 10χρονη να τον ακολουθήσει κάνοντας άσεμνες χειρονομίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 09:36 Σοκ: Σάτυρος ζήτησε από 10χρονη να τον ακολουθήσει κάνοντας άσεμνες χειρονομίες

Αναστάτωση και σοκ στον Βόλο έχει προκαλέσει η καταγγελία ότι σάτυρος ζήτησε από 10χρονη να τον ακολουθήσει, κάνοντάς της άσεμνες χειρονομίες.

Το σκηνικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα, όταν το 10χρονο κορίτσι επέστρεφε από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην οδό Κασσαβέτη, με προορισμό την οικία του στην οδό Ογλ.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας της μιλώντας στον «Ταχυδρόμο» και κατέθεσε στην Αστυνομία, η κόρη του επέστρεφε στο σπίτι από το φροντιστήριο συνοδευόμενη από τον θείο της, ο οποίος βάδιζε μπροστά από τη 10χρονη.

Το κορίτσι περιέγραψε λίγο αργότερα σε κατάσταση σοκ ότι τη στιγμή που ο θείος της είχε στραμμένη μπροστά την προσοχή του, καθώς προπορευόταν, ο άγνωστος άνδρας της ψιθύριζε και της έκανε νοήματα να τον ακολουθήσει, ενώ έκανε άσεμνες χειρονομίες.

Η ανήλικη είχε παγώσει και της ήταν αδύνατο εξαιτίας του φόβου της να αρθρώσει έστω μια λέξη στον θείο της, στη διάρκεια της διαδρομής, για όσα συνέβαιναν με τον περίεργο άνδρα που την ακολουθούσε.

Όπως ανέφερε, μπαίνοντας στο σπίτι και κλαίγοντας με λυγμούς, στους γονείς της, ο άνδρας αλλοδαπός (μιλούσε σπαστά ελληνικά, σύμφωνα με τις περιγραφές), ηλικίας μεταξύ 50-55 ετών, της έκανε άσεμνες χειρονομίες, ενώ μόλις έφτασαν έξω από το σπίτι είπε χαρακτηριστικά για άλλη μια φορά: «Ετοιμάσου και έλα μαζί μου».

Μόλις το παιδί βρέθηκε στο σπίτι του και ενημέρωσε τους γονείς του για όσα συνέβησαν, ο πατέρας κοίταξε από το παράθυρο και αντιλήφθηκε ότι το πρόσωπο το οποίο περιέγραφε η κόρη του ήταν ακόμα έξω από την κατοικία τους. Εξαγριωμένος έτρεξε να προλάβει τον άνδρα, ο οποίος τελικά κατάφερε να διαφύγει.

Οι γονείς πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το γεγονός.