Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλημμύρισαν χωράφια στο Δομοκό - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 13:55 Πλημμύρισαν χωράφια στο Δομοκό - Δείτε εικόνες

Σε απόγνωση κτηνοτρόφοι και αγρότες της περιοχής που ζητούν να γίνει άμεσα ο καθαρισμός της σούδας στην οποία πέφτουν και τα λύματα των φυλακών από τον σπασμένο αγωγό.

Ο λόγος για την περιοχή "Τσιφλικάκι" στο Δομοκό, όπου για μια ακόμη φορά η περιβόητη σούδα, πλημμύρισε και τα νερά βγήκαν στα χωράφια και τους λειμώνες της περιοχής.

Στο συγκεκριμένο αύλακα - σούδα, ο οποίος παραμένει ακαθάριστος εδώ και χρόνια, εκτός από τα βρόχινα νερά πέφτουν και τα λύματα από τις φυλακές, αφού ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί η βλάβη στον αγωγό.

Όπως λένε οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής τα πρόβλημα ειναι σοβαρό και υποφέρουν να εργαστούν στις μονάδες του από τη δυσοσμία και τις καταστροφές. που έχουν προκληθεί.

«Το πρόβλημα το γνωρίζουν και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Πέρα από τις σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες, ειναι και το θέμα των λυμάτων από τις φυλακές Δομοκού, που αφορά την Υγεία τη δική μας και των ζώων που είναι μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο μικρόβια. Πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα η βλάβη του αγωγού και να καθαριστεί επειγόντως η σούδα γιατι με τις βροχές που έρχονται τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα....» , λέει στο LamiaReport κτηνοτρόφος της περιοχής.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες.