Αράχωβα: Οι «οδηγάρες» και τα μυστικά κορωνοπάρτι!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 13:55 Αράχωβα: Οι «οδηγάρες» και τα μυστικά κορωνοπάρτι!

Οι επίδοξοι Χάμιλτον που «αγόρασαν» χαντάκια και οι μαζώξεις του συγχρωτισμού στα σαλέ με dj, ποτά και χορό μέχρι τελικής πτώσης στη Μύκονο του χειμώνα.

«Τάσο ανεβαίνει σίγουρα στο χιονοδρομικό;» ρώτησε η σύζυγος με ένα μειδίαμα, ενώ τα τρία παιδιά του ζεύγους έπαιζαν με το φρέσκο χιόνι στο Λιβάδι. Ο Τάσος που πέρναγε την τελευταία αλυσίδα σε ένα Suzuki Alto σηκώθηκε και απάντησε με την σιγουριά ενός Ραϊκόνεν: «Ρε Μαρία, πρωτάρης είμαι; Θα πάμε και θα γυρίσουμε πολύ άνετα. Μη φοβάσαι τίποτε. Το έχω το χιόνι».

Τελικά λίγη ώρα αργότερα αποδείχτηκε ότι το χιόνι «είχε» τον Τάσο Ραϊκόνεν, που ανέβηκε μεν με χίλια ζόρια στο Χιονοδρομικό, αλλά όταν κατέβηκε δεν μπόρεσε να μείνει στο δρόμο και «αγόρασε» ένα χαντάκι!

Δεν ήταν ο μόνος καθώς πολλοί επίδοξοι Έλληνες Λάουντα «κόλλησαν» στο χιόνι που το «είχαν» κατά τα άλλα, δημιουργώντας αρκετά μίνι κυκλοφοριακά κομφούζιο. Γενικά στις γιορτές η Αράχωβα θύμιζε πολλές μέρες την Βασιλίσσης Σοφίας μποτιλιαρισμένη, ενώ οι ουρές από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έφταναν μέχρι τα γνωστά τούνελ.

Το βράδυ βέβαια μετά τις πρόσφατες απαγορεύσεις κάποιοι-και δεν ήταν λίγοι-επέλεξαν να στήσουν μυστικά κορονωπάρτι σε σαλέ με dj, ποτά και διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Η διαδικασία είναι γνωστή πλέον. Έφευγαν μηνύματα στους ενδιαφερόμενους με τις λεπτομέρειες και τις τιμές, γίνονταν οι πληρωμές και κατόπιν έφευγε το στίγμα με την περιοχή που είναι το σαλέ.

Συνήθως οι καλεσμένοι ήταν γύρω στα εκατόν πενήντα με διακόσια άτομα που συνωστίζονταν και συγχρωτίζονταν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, ενώ το γνωστό κλαμπ Paramount στο Λιβάδι ξεπέρασε τα εσκαμμένα.

Τα stories που κυκλοφόρησαν στα social media «έκαψαν» το συγκεκριμένο μαγαζί, αφού έδειχναν δεκάδες άτομα να διασκεδάζουν υπό τους ήχους τραγουδιών του Μαζώ. Όταν «κατέβηκαν» ήταν πλέον αργά, αφού είχαν δημοσιοποιηθεί, ενώ οι δικαιολογίες των υπευθύνων σε φίλους και γνωστούς δεν έπεισαν κανέναν, πόσο μάλλον από την στιγμή που όλα τα μαγαζιά στην Αράχωβα συμμορφώθηκαν με τα μέτρα.

Μια Αράχωβα που πλημμύρισε από κόσμο, ενώ υπήρξε Κυριακή που το Χιονοδρομικό υποδέχθηκε έξι χιλιάδες άτομα από το πρωί μέχρι το απόγευμα με την ξαπλώστρα να χρεώνεται 50 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση κατ’ άτομο.

πηγή: newsauto.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση