Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Scream»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 09:27 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Scream»!

«Σμύρνη μου Αγαπημένη», «The Matrix Resurrections» και «Scream» οι ταινίες της εβδομάδας 13-19 Ιανουαρίου, στο Cinepolis Γαλαξίας.

25 χρόνια μετά, οι ταινίες που άλλαξαν για πάντα το σινεμά τρόμου είναι πάλι εδώ με γνωστά και νέα πρόσωπα αλλά και ένα νέο δολοφόνο πίω από τη μάσκα του Ghostface. Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Scream».

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Scream», «The Matrix Resurrections» και «Σμύρνη μου Αγαπημένη» ξεκινούν από την Πέμπτη (13/1).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι του Σαββάτου (15/1) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Περίληψη

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση. H Φιλιώ Μπαλτατζή, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Ηθοποιοί: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Βογιατζής, Κρατερός Κατσούλης, Burak Hakki, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Nathan Thomas, Γιάννης Εγγλέζος, Ταμίλλα Κουλίεβα, Ντίνα Μιχαηλίδου, Daphne Alexander, Νέδη Αντωνιάδου, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Χρήστος Στέργιογλου, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση και Fotina Papatheodorou.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«The Matrix Resurrections»

Περίληψη

Από την επαναστατική σκηνοθέτη Λάνα Γουατσόφσκι έρχεται η πολυαναμενόμενη ταινία “The Matrix Resurrections”, η 4η ταινία του πρωτοποριακού franchise που καθόρισε εκ νέου το κινηματογραφικό είδος. Η νέα ταινία ξαναφέρνει μαζί τους αρχικούς πρωταγωνιστές Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος στους θρυλικούς ρόλους των Νίο και Τρίνιτι, που τους έκαναν διάσημους.

Σκηνοθεσία: Λάνα Γουατσόφσκι
Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Κάρι Αν Μος, Κριστίνα Ρίτσι, Γιάχα Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, Τζέσικα Χένγουικ, Τζόναθαν Γκροφ, Νιλ Πάτρικ Χάρις

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Scream»

Περίληψη

25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης, με τους Νιβ Κάμπελ (“Σίντνεϊ Πρέσκοτ”), Κόρτνεϊ Κοξ (“Γκέιλ Γουέδερς”) και Ντέιβιντ Αρκέτ (“Ντιούι Ράιλι ”) να επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους στο "SCREAM".

Σκηνοθεσία: Ματ Μπετινέλι-Όλπιν, Τάιλερ Τζίλετ
Ηθοποιοί: Κόρτνεϊ Κοξ, Νιβ Κάμπελ, Ντέιβιντ Αρκέτ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας


Ώρες προβολής:

  • «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στις 18:30 στην  Αίθουσα 1
  • «The Matrix Resurrections» στις 22:00 στην  Αίθουσα 1
  • «Scream» στις 19.15 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
 

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Διαβάστε λεπτομέρειες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση