Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Ραγίζει καρδιές ο θάνατος του 14χρονου παιδιού - Τι λέει ο πατέρας του - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 21:50 Φθιώτιδα: Ραγίζει καρδιές ο θάνατος του 14χρονου παιδιού - Τι λέει ο πατέρας του - ΒΙΝΤΕΟ

Το 14χρονο παιδί ήταν ανεμβολίαστο και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας - Δείτε τι λέει ο ίδιος ο πατέρας του για τις τελευταίες ημέρες που νόσησε από κορωνοϊό.

Ένα ακόμη παιδί, θύμα της πανδημίας μετρά η Φθιώτιδα. Πρόκειται για 14χρονο αγόρι ΑμεΑ, από περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, το οποίο νόσησε σοβαρά από την covid-19 και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο μικρός διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης (11/1) γύρω στις 11 το πρωί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό.

Διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά από την επικίνδυνη ασθένεια και το ίδιο απόγευμα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων. Δυστυχώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλη τη Φθιώτιδα.

Η Φθιώτιδα, που έχει πληρώσει βαρύ τίμημα σε αυτό το 4ο ουσιαστικά κύμα με τη μετάλλαξη «Δέλτα» η οποία σάρωσε την περιοχή και δυστυχώς ανάμεσα στα δεκάδες θύματα είχαμε και δύο 14χρονα παιδιά.

Στην εκπομπή του Mega Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο πατέρας του 14χρονου, καθώς και ένας φίλος της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο: