Λαμία: Βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο του e-ΕΦΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 23:52 Λαμία: Βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο του e-ΕΦΚΑ

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι λόγω βλάβης του ΟΤΕ στo τηλεφωνικό κέντρο της  Τοπικής  Διεύθυνσης  e-Ε.Φ.Κ.Α.  Α΄ Φθιώτιδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΚΕΑΟ Στερεάς Ελλάδας, του Π.Ε.Κ.Α. Στερεάς Ελλάδας και της Π.Υ.Σ.Υ. Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία (Θερμοπυλών 72, Λαμία) και μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας του, η επικοινωνία των ασφαλισμένων θα γίνεται ως εξής:

Με:

την Τοπική Διεύθυνση e-Ε.Φ.Κ.Α. Α΄ Φθιώτιδας θα γίνεται μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

την Περιφερειακή Διεύθυνση ΚΕΑΟ Στερεάς Ελλάδας θα γίνεται μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

το Π.Ε.Κ.Α. Στερεάς Ελλάδας θα γίνεται μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και

την Π.Υ.Σ.Υ. Στερεάς Ελλάδας  θα γίνεται μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση