Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρήκαν τσάντα και χρησιμοποίησαν την κάρτα που είχε μέσα για συναλλαγές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 08:02 Βρήκαν τσάντα και χρησιμοποίησαν την κάρτα που είχε μέσα για συναλλαγές

Συνελήφθησαν πολύ γρήγορα από αστυνομικούς στην Αράχωβα…

Ένας 36χρονος και μία 40χρονη συνελήφθησαν το Σάββατο το απόγευμα στην Αράχωβα από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Σταθμού, με τη συνδρομή της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση και απάτη.

Οι δυο τους φέρεται να βρήκαν τσάντα 29χρονης αλλοδαπής, την οποία η τελευταία - υπήκοος Ρουμανίας - είχε χάσει έξω από εκκλησία στη συγκεκριμένη περιοχή. Με τη μία εκ των δύο τραπεζικών καρτών που βρήκαν μέσα, άρχισαν να αγοράζουν πράγματα με ανέπαφες συναλλαγές.

Όπως συμβαίνει όμως στις περιπτώσεις με τις κάρτες, στην νόμιμη κάτοχο τους ήρθαν οι ειδοποιήσεις για τις συναλλαγές και εκείνη ενημέρωσε αμέσως τον Τοπικό Αστυνομικό Σταθμό.

Οι Αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις στα μαγαζιά που πέρασαν οι δύο δράστες και σύντομα τους εντόπισαν και τους προσήγαγαν στο Σταθμό, όπου ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν.

Από τους Αστυνομικούς αποδόθηκε η τσάντα και οι κάρτες στην 29χρονη, ενώ οι δράστες φρόντισαν να της πληρώσουν και τις αγορές που είχαν κάνει - περίπου στα 70 ευρώ.

Την προανάκριση διενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Αράχωβας.