Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέσσερις ακόμη θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 08:10 Τέσσερις ακόμη θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Αυξάνονται συνεχώς οι εισαγωγές στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ τουλάχιστον 15 άτομα έχουν διακομιστεί στην Κλινική Λαμίας με την οποία υπάρχει συνεργασία…

Μακραίνει με γρήγορους, δυστυχώς, ρυθμούς ο κατάλογος με τα θύματα της πανδημίας σε αυτή τη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε με τεράστια αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων και σημαντική αύξηση των νοσηλειών.

Μετά τους οκτώ θανάτους που καταγράψαμε το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/1), ήρθαν να προστεθούν άλλοι τέσσερις θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες!

Στην Κλινική Covid έχασαν τη μάχη με τον ύπουλο εχθρό δύο ηλικιωμένοι, μια γυναίκα 89 ετών από το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και ένας 85χρονος Λαμιώτης, καθώς και ένας ακόμη 53χρονος από χωριό του δήμου Καμένων Βούρλων, με πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (18/1) κατέληξε στη ΜΕΘ Κορωνοϊού, ένας ακόμη 69χρονος από τη Λαμία. Ήταν ανεμβολίαστος και είχε διασωληνωθεί στις 3 Ιανουαρίου εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε ο ιός χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Έτσι μέσα στο νέο έτος η Φθιώτιδα έφτασε να θρηνεί το χαμό 23 πολιτών της με τους 17 από αυτούς να έχουν φύγει μόλις στο διάστημα 11 με 18 Ιανουαρίου! Και δυστυχώς το κακό είναι ακόμη μπροστά, καθώς τα σοβαρά περιστατικά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Εκτός από τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί εδώ και μήνες στη ΜΕΘ, έχουμε και στην Κλινική 57 ασθενείς, ενώ τουλάχιστον 15 άτομα έχουν διακομιστεί στην Κλινική Λαμίας με την οποία υπάρχει εδώ και λίγο διάστημα, συνεργασία!