Ιδρύεται Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Σποράδων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 10:01 Ιδρύεται Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Σποράδων

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Σωματείου ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ, που υπογράφουν ο Πρόεδρος Φίλιππος ΡΑΓΑΖΟΣ και ο Γενικός Γραμματέας Απόστολος ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΣ.

«Σας γνωρίζουμε την ίδρυση Σωματείου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ» με έδρα την πόλη του Βόλου. Τακτικά  μέλη του εν λόγω σωματείου είναι στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,  ανεξαρτήτως βαθμού, τα οποία υπηρετούν σε Λιμενικές Αρχές που έχουν έδρα στους Νομούς Μαγνησίας, Λάρισας και Φθιώτιδας. Η Ένωση ως αποκλειστικό μέλος της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος» (ΠΟΕΠΛΣ) στις ανωτέρω περιοχές, συντάσσεται με το  σύνολο των συναδέλφων μας στην Ελληνική επικράτεια, συμβάλλοντας σε μία συλλογική προσπάθεια,  συμμετέχοντας έτσι σε όλες τις διαδικασίες εκπροσωπώντας τα στελέχη στο Υπουργείο Εμπορικής  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής / Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής καλύπτοντας το κενό εκπροσώπησης των τελευταίων ετών κατόπιν προσπάθειας διχοτόμησης και  διάσπασης του συνδικαλιστικού κινήματος.

 Με την ίδρυση της ως άνω Ένωσης οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε Υπηρεσίες με έδρα στους εν  λόγω 3 Νομούς, εξασφαλίζουν έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τρέχοντα θέματα και εξελίξεις,  συμμετοχή και δυναμική εκπροσώπηση σε διαδικασίες, φορείς και κέντρα λήψεων αποφάσεων για την  υπεράσπιση των συμφερόντων τους, προάσπιση κεκτημένων και μη δικαιωμάτων τους, επίλυση καίριων  προβλημάτων τοπικού χαρακτήρα και συνεργασία με τοπικούς εκπροσώπους στο κοινοβούλιο, με  τοπικούς φορείς, σωματεία κλπ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση