Λαμία: Συνελήφθη με ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 11:17 Λαμία: Συνελήφθη με ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του

Άλλες δύο συλλήψεις για ηρωίνη και φαρμακευτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή…

Ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη την Τρίτη (18-01-2022) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του που επέβαινε και βρήκαν και κατάσχεσαν μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Συλλήψεις για ηρωίνη και χάπια

Ακόμη δύο συλλήψεις είχαμε για ναρκωτικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στη Χαλκίδα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας και στη Λιβαδειά από το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη 40χρονος που είχε στην κατοχή του μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης και τρία (3) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και στην άλλη περίπτωση συνελήφθη 30χρονος που έχει επίσης επάνω του μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία ηρωίνης.

Τα ναρκωτικά σε κάθε περίπτωση κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση αντίστοιχα διενήργησαν τα αντίστοιχα Τμήματα Ασφαλείας Χαλκίδας και Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση