Νέα Δ.Ε. της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Β’ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 18:36 Νέα Δ.Ε. της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Β’ Φθιώτιδας

Με έδρα την Αταλάντη…

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, σήμερα 19 Ιανουαρίου 2022, η Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας για τη συγκρότηση της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Β’ Φθιώτιδας με έδρα την Αταλάντη.

Η Επιτροπή αποτελείται από τους:

Α} Χαντζητσοπάνη Ιουλία, Επιθεωρήτρια Εργασιακών Σχέσεων του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Φθιώτιδας Ευρυτανίας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Ζήση Ελένη, Επιθεωρήτρια Εργασιακών Σχέσεων, αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Φθιώτιδας- Ευρυτανίας.

Β} Μακρυνιώτη Κωνσταντίνα, Επιθεωρήτρια Εργασιακών Σχέσεων του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Φθιώτιδας-Ευρυτανίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κουμπάρο Νικόλαο, Επιθεωρητή Εργασιακών Σχέσεων του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Φθιώτιδας- Ευρυτανίας.

Γ} Κούρο Ιωάννη, εκπρόσωπο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Γιαννούτσου Ευαγγελία.

Δ} Καβαλαγιό Λουκά, εκπρόσωπο των εργοδοτών ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Γκρίτζα Αθανασία.

Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής, θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης και η Προϊσταμένη Εσόδων-Οικοδομών της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Β’ Φθιώτιδας με έδρα την Αταλάντη.

Η θητεία της ανωτέρω επιτροπής είναι τριετής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση