Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για «Το Μονοπάτι Των Χαμένων Ψυχών»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 11:09 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για «Το Μονοπάτι Των Χαμένων Ψυχών»!

«Το Μονοπάτι Των Χαμένων Ψυχών» και «Scream» οι ταινίες της εβδομάδας 20-26 Ιανουαρίου, στο Cinepolis Γαλαξίας.

Η νέα ταινία του μετρ Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (Ο Λαβύρινθος του Πάνα, Η μορφή του νερού) με ένα all star cast, από αυτή την εβδομάδα στο Cinepolis Γαλαξίας. Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Nightmare Alley».

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Scream» και «Το Μονοπάτι Των Χαμένων Ψυχών» ξεκινούν από την Πέμπτη (20/1).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι του Σαββάτου (22/1) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Το Μονοπάτι Των Χαμένων Ψυχών»

Περίληψη

O Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Ο Λαβύρινθος του Πάνα), επιστρέφει με τη νέα του ταινία, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Λίντσεϊ Γκρέσαμ και ένα all-star cast.
Ένας φιλόδοξος ακροβάτης τσίρκου με ταλέντο στη χειραγώγηση των ανθρώπων με τη χρήση μερικών προσεκτικά επιλεγμένων λέξεων, δημιουργεί δεσμό με μία γυναίκα ψυχίατρο, η οποία είναι ακόμα πιο επικίνδυνη από εκείνον.

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο
Ηθοποιοί: Γουίλεμ Νταφόε, Μπράντλεϊ Κούπερ, Κέιτ Μπλάνσετ, Πολ Άντερσον, Ρούνι Μάρα, Τόνι Κολέτ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Scream»

Περίληψη

25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης, με τους Νιβ Κάμπελ (“Σίντνεϊ Πρέσκοτ”), Κόρτνεϊ Κοξ (“Γκέιλ Γουέδερς”) και Ντέιβιντ Αρκέτ (“Ντιούι Ράιλι ”) να επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους στο "SCREAM".

Σκηνοθεσία: Ματ Μπετινέλι-Όλπιν, Τάιλερ Τζίλετ
Ηθοποιοί: Κόρτνεϊ Κοξ, Νιβ Κάμπελ, Ντέιβιντ Αρκέτ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας


Ώρες προβολής:

  • «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στις 18:30 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Scream» στις 19.15 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
 

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Διαβάστε λεπτομέρειες: