Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η αδυναμία τους στα... ωδικά πτηνά τους έβαλε χειροπέδες!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 12:07 Η αδυναμία τους στα... ωδικά πτηνά τους έβαλε χειροπέδες!

Ο διαρρήκτης ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα κατάφερνε και πάλι. Όμως ξαφνικά η μία αναποδιά, άρχισε να διαδέχεται την άλλη…

Ένας 46χρονος και ένας 43χρονος συνελήφθησαν για ληστεία και κλοπή, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ειδικότερα, ο 46χρονος μπήκε προχθές το απόγευμα (18-01-2022), από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα στον Βόλο, ιδιοκτησίας 65χρονης και αφαίρεσε από το κομοδίνο 40 ευρώ και μια γυναικεία τσάντα που περιείχε 30 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες.

Φεύγοντας έγινε αντιληπτός από την 65χρονη που ειδοποίησε την Αστυνομία και ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί στην κατοχή του βρήκαν και κατάσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα κλουβί ωδικών πτηνών.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι προχθές το μεσημέρι ο 46χρονος με τον 43χρονο αναρριχήθηκαν σε ταράτσα οικίας ιδιοκτησίας 78χρονου στον Βόλο κι αφαίρεσαν 18 καρδερίνες. Πριν φύγουν έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη στον οποίον επιτέθηκαν με τα χέρια τους και κατσαβίδι όταν αυτός τους πλησίασε για να τους σταματήσει και τον τραυμάτισαν στο χέρι προκαλώντας του παράλληλα εκδορές στο σώμα και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δράστες τα ξημερώματα στις 18 Ιανουαρίου είχαν παραβίασαν και μία αποθήκη ιδιοκτησίας 74χρονου και αφαίρεσαν δύο καναρίνια. Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.