Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος στους συναδέλφους που έσωσαν 66χρονο από πνιγμό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 20:26 Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος στους συναδέλφους που έσωσαν 66χρονο από πνιγμό

Σωτήρια ήταν η επέμβαση των ανθρώπων του Λιμενικού στο περιστατικό πτώσης στη θάλασσα 66χρονου άνδρα στο λιμάνι της Στυλίδας.

Την ενέργεια των συναδέλφων τους που έσωσαν τον 66χρονο από βέβαιο πνιγμό, εξαίρουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Φθιώτιδος.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Γιαταγάνας και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημήτριος Νικολάου:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και έκδηλη ικανοποίηση η Ένωσή μας αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Λ/Χ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, για την αυταπάρνηση, τον αλτρουισμό και το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού και ευθύνης  που επέδειξαν το πρωί της Πέμπτης 20-01-2022 στο λιμένα Στυλίδας, όταν συνάνθρωπός μας έπεσε στην θάλασσα. Τα στελέχη επιλήφθηκαν άμεσα και βρέθηκαν στο σημείο της πτώσεις και τον έσωσαν από βέβαιο πνιγμό.

Η συμβολή των συναδέλφων μας ήταν καθοριστική και άμεση, πράγμα που αναδεικνύει την ευσυνειδησία, την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.  Είναι μια πράξη που τιμά τους ίδιους, και γεμίζει υπερηφάνεια όλους εμάς που έχουμε τέτοιους συνάδελφους  τους οποίους συγχαίρουμε.

Η Ένωσή μας σε ιδιαίτερη εκδήλωση θα τιμήσει τα μέλη της που αψηφώντας τον κίνδυνο έσωσαν τις ζωές συνανθρώπων μας που κινδύνευαν στη θάλασσα».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση