Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάθεση θερμαινόμενων αιθουσών για τους πολίτες σε Αμφίκλεια και Ελάτεια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 09:40 Διάθεση θερμαινόμενων αιθουσών για τους πολίτες σε Αμφίκλεια και Ελάτεια

Ανακοίνωση του Δήμου για την κακοκαιρία «Ελπίς»…

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν τη χώρα από αύριο Σάββατο 22/1/2022 έως και τη Δευτέρα 24/1/2022.

Η κακοκαιρία "Ελπίς", θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Βόρειους ανέμους εντάσεως 8 με 9 μποφόρ.

Επειδή η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει και το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών ο Δήμος θα διαθέσει, για την προστασία των πολιτών, θερμαινόμενες αίθουσες από το Σάββατο 22/01 έως και τη Δευτέρα 24/01 και ώρες 8:00π.μ.- 20:00μ.μ. Συγκεκριμένα, θα είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες αίθουσες:

◾ Αίθουσα ΚΑΠΗ Αμφίκλειας (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979419946 - Αντιδήμαρχος ΔΕ Αμφίκλειας, κα Πετρούλα Τσιρνόβα)

◾ Αίθουσα ΚΑΠΗ Ελάτειας (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983295046 - Αντιδήμαρχος ΔΕ Ελάτειας, κ. Θωμάς Κοντούνης)

Όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να τηρήσουν τις αποστάσεις και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τη μη διασπορά του Covid-19.

«Ο Δήμος μας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή, έχοντας ήδη προμηθευτεί επαρκείς ποσότητες αλατιού και παραμένοντας σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς. Συνιστούμε σε όλους τους δημότες μας ΠΡΟΣΟΧΗ!»

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες προστασίας ΕΔΩ.