Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά στην «Άνοιξη» - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 08:45 Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά στην «Άνοιξη» - ΦΩΤΟ

Έτρεχαν και δεν έφταναν οι διασώστες του ΕΚΑΒ σε τέσσερα διαφορετικά τροχαία μέσα σε μια ώρα.

Ένα ακόμη τροχαίο στον κόμβο της «Άνοιξης» το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε το STOP από το στενάκι της οδού Ανοίξεως, και συγκρούστηκε με μηχανάκι διανομέα που κινούταν κανονικά στην οδό Υψηλάντη.

Ευτυχώς ο 22χρονος ντελιβεράς φορούσε κράνος και έτσι δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο χτύπησε στο πόδι του και χρειάστηκε να διακομιστεί στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λίγη ώρα πριν τροχαίο με μηχανάκι σημειώθηκε και στον κυκλικό κόμβο στην ΠΕΛ, όπου επίσης μηχανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, χωρίς κι εδώ να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Ο δικυκλιστής παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ η τροχαία Λαμίας εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Τροχαίο επίσης σημειώθηκε και στην ΑγίαΠαρασκευή Σπερχειάδας, όπου τραυματίστηκε ακόμη ένας οδηγός, ευτυχώς ελαφρά και διακομίστηκε αρχικά στο ΚΥ Μακρακώμης.

Τέλος στον κόμβο στο "Βόρειο" σημειώθηκε εκτροπή αυτοκινήτου, όπου οι δυο νεαροί που επέβαιναν είχαν άγιο και δεν τραυματίστηκαν (δείτε εδώ).